Η Νατάσσα Παζαΐτη έγινε... ηθοποιός, ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό

Σε έναν εντελώς απρόσμενο... ρόλο σε σχέση με ό,τι γνωρίζουμε ως σήμερα εμφανίστηκε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, η οποία ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό.

Μια δροσερή παράσταση με γέλιο, χρώμα, μουσική, για όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως για καλό σκοπό, ανεβαίνει στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου 2022).

Η Νατάσα Παζαΐτη, πήρε μέρος στη θεατρική παράσταση «Η Θεία από το Σικάγο», της μη κερδοσκοπικής εταιρίας ARTE, έχοντας το ρόλο της (ανιψιάς) Ελένης.

Η γιατρός (χειρουργός) Νατάσσα Παζαΐτη συμμετέχει στη δράση καθώς τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Να σημειωθεί ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία θα υποδυθεί τη θεία από τη Σικάγο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το «παρών» στην παράσταση. Ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος καμάρωσε και χειροκρότησε τη σύζυγό του, αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.

Επίσης, μετά το τέλος της παράστασης η Νατάσα Παζαΐτη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον γιο της, Αλέξανδρο.

#ΠΑΖΑΙΤΗ #ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΘΕΑΤΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα