Η Μαρέβα Γκραμπόφκσι στο πλευρό της Σάκκαρη μετά την «κατάρρευση»: «Ντροπιάζω όλους τους Έλληνες»

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του US Open. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θέλησε να γράψει δημόσια δύο λόγια για τη Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0

(6-4, 6-4) κι αποκλείστηκε από στον πρώτο γύρο του US Open. Τόσο στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου όσο και στο Eurosport η 28χρονη Ελληνίδα ήταν φανερά σε κακή ψυχολογική κατάσταση και τα μάτια της ήταν βουρκωμένα, ενώ σε ένα σημείο ξέσπασε σε κλάματα.

«Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό. Το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα, από αύριο κιόλας. Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω 2-3 ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει.

Είναι πολύ “φρέσκο” αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες», σχολίασε η μεγάλη τενίστρια μετά τον αποκλεισμό της.

Το πρωί της Τρίτης 29/8, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θέλησε να γράψει δημόσια δύο λόγια για τη Μαρία Σάκκαρη.

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα κοινωνικά δίκτυα.

{https://twitter.com/_BeTennis/status/1696241506674213135?s=20}

#ΜΑΡΕΒΑ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ #ΜΑΡΕΒΑ_ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ #ΜΑΡΙΑ_ΣΑΚΚΑΡΗ #ΤΕΝΝΙΣ #ΑΘΛΗΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα