Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάζει τον νυν κι αυτός τσακώνεται με τον πρώην: «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου» (εικόνες)

Με ανάρτησή της την Παρασκευή η Κιμ Καρντάσιαν μας παρουσίασε τον νέο σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον - Ο νυν όμως δεν τα πάει καθόλου καλά με τον πρώην

Μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, η Κιμ Καρντάσιαν έχει πλέον κάνει το επόμενο βήμα με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής η influencer επισημοποίησε για πρώτη φορά τη σχεσή τους, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους.

Κάποιος που δεν φαίνεται να απόλαυσε ιδιαίτερα την ανάρτηση ήταν ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αντιπάθειά του για τον νυν της πρώην του.

Στο τελευταίο video clip του, ο Κάνιε «θάβει και αποκεφαλίζει» τον Πιτ, ενώ έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία του όπου ο ίδιος παλεύει με τον Πιτ, τον οποίο παράλληλα έχει χλευάσει αφήνοντας υπονοούμενα ότι είχε σχέση με την Xίλαρι Κλίντον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Σύμφωνα με το Buzfeed, ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, με τον Ντέιβ Σάιρους - φίλο του Πιτ - να διαρρέει μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω μηνύματα:

Πιτ: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Kάνιε: «Πού είσαι;»

Πιτ: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Τα μηνύματα συνόδευσε και η παρακάτω selfie

Keywords
Τυχαία Θέματα