Η καθαρίστρια «σπάει» τη σιωπή της: «Το έκανα για χάρη των παιδιών μου»

«Ντρέπομαι, αλλά το έκανα για χάρη των παιδιών μου» φέρεται να δηλώνει η καθαρίστρια, η οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 ετών, επειδή διέθετε πλαστογραφημένο απολυτήριο δημοτικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η καθαρίστρια παρακολουθεί αποσβολωμένη τις εξελίξεις μέσα από τις φυλακές Θήβας, όπου έχει οδηγηθεί, ενώ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της.

Εμφανίζεται μετανιωμένη και δηλώνει πως «νιώθει ντροπή απέναντι σ' όλους». Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα του Βόλου, προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια για χάρη

των παιδιών της. Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η ίδια μεγάλωσε στο Χατζηκυριάκειο Ορφανοτροφείο του Πειραιά, μαζί με τα εννέα της αδέρφια, και δεν ήθελε τα παιδιά της να βιώσουν μία παρόμοια κατάσταση.

Η καταδίκη της 53χρονης έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης, με τον δικηγόρο υπεράσπισης να καταθέτει αίτημα στον Άρειο Πάγο για την αναίρεση της απόφασης και την αναστολή της εκτέλεσης της 10ετούς καταδίκης.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα, όπως αποδείχθηκε, είχε προσληφθεί ως καθαρίστρια σε δημοτικό σχολείο του Βόλου με πλαστό απολυτήριο δημοτικού, καθώς δεν είχε καταφέρει να «τελειώσει» την έκτη και τελευταία τάξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η καθαρίστρια «σπάει» τη σιωπή της: «Το έκανα για χάρη των παιδιών μου»,