Η ένδειξη της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο περνάει από την πλατφόρμα citysolidarity.gov.gr

Κορονοϊός: Στο πλαίσιο της προσπάθειας για οργάνωση και συστηματοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης απέναντι στην πανδημία, δημιουργήθηκε η διαδικτυακή πλατφόρμα citysolidarity.gov.gr.

Η ατομική ευθύνη και η κοινωνική προσφορά είναι πιο επιβεβλημένες από ποτέ στην εποχή του κορονοϊού. Για την καταπολέμηση του ιού δεν περισσεύει κανείς. Έτσι, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση μέσω του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, εδώ και λίγες ώρες λειτουργεί μία σχετική

πλατφόρμα για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων αλληλεγγύης.

Πρόκειται για το citysolidarity.gov.gr. Σε αυτό θα συγκεντρώνονται τρόφιμα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής προστασίας, εξοπλισμού στέγασης, καθώς και υπηρεσίες, όπως δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για τους πολίτες μας που δοκιμάζονται περισσότερο από αυτήν την κρίση.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλεί σε συστράτευση τις επιχειρήσεις, τους φορείς,τους δήμους και τον ίδιο τομέα, για να πλησιάσουν τους συμπολίτες μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σήμερα, και για όσο διαρκούν τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού Covid-19, η στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων, μέσα από την προσφορά τροφίμων, φαρμάκων, ειδών πρώτης ανάγκης και προστασίας, εξοπλισμού στέγασης αλλά και κοινωνικών υπηρεσιών, είναι πολύτιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το citysolidarity.gov.gr.

Διαβάστε όλα τα νέα για την υγεία στο news4health.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα