Κορονοϊός - Θετική η Pink: «Παρωδία της αμερικάνικης κυβέρνησης η περιορισμένη πρόσβαση σε διαγνωστικά τεστ»

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε πριν 2 εβδομάδες η τραγουδίστρια Πινκ, η οποία άσκησε έντονη κριτική στην αμερικανική κυβέρνηση. Παράλληλα, προχώρησε σε 2 δωρεές συνολικούς ύψους 1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κάτοχος βραβείων Γκράμι καθώς και η κόρη της παρουσίασαν συμπτώματα πριν 2 εβδομάδες. Τελικά διαγνώστηκε θετική στον ιό αποκτώντας πρόσβαση στα τεστ μέσω ενός γιατρού Πρωτοβάθμιας Υγείας. Λίγες μέρες αργότερα πραγματοποίησαν ξανά το τεστ και ήταν αρνητικό.

«Είναι

μία απόλυτη παρωδία και αποτυχία της κυβέρνησής μας η περιορισμένη πρόσβαση σε διαγνωστικά τεστ. Η αρρώστια είναι αληθινή και σοβαρή. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι η αρρώστια επηρεάζει τους νέους και τους μεγαλύτερους, τους υγιείς και τους αρρώστους, τους πλούσιους και τους φτωχούς. Γι αυτό, πρέπει τα τεστ να γίνονται δωρεάν και περισσότερο προσβάσιμα για την προστασία των παιδιών, της οικογένειας και της κοινότητας»

Η Πινκ, μάλιστα, προέβη σε μία πλουσιοπάροχη δωρεά. Συγκεκριμένα, δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια σε δύο ταμεία ανακούφισης για τον κορονοϊό. Τα μισά χρήματα θα πάνε στο Temple University Hospital Fund στη Φιλαδέλφεια και τα άλλα μισά στο Ταμείο του Δημάρχου του Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ήρωες τους γιατρούς και έκανε έκκληση στον κόσμο να παραμείνει σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα