Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντά με χιούμορ: «Περιμένω την σύλληψη μου»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, είπε με χιούμορ: «περιμένω τη σύλληψή μου…».

Κατηγορηματικά αρνείται η Δήμητρα Πισπιρίγκου οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τονίζει ότι δεν έχει

καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, είπε με χιούμορ: “περιμένω τη σύλληψή μου…”.

Τι είπε για το θάνατο της Ίριδας

«Οχι μόνο δεν θεωρούμαι ως ύποπτη, αλλά δεν με έχει καλέσει η Αστυνομία ούτε καν για κατάθεση. Ομως εγώ είμαι πάντα στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί».

Η ίδια ήταν παρούσα στον θάνατο της Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη και όταν ρωτήθηκε σχετικά ανέφερε:

«Εχω καταντήσει μαϊντανός, αλλά έχω πει χίλιες φορές τι έγινε την ημέρα εκείνη που βρήκαμε την Ιριδα νεκρή στην κούνια της. Ισχύει ό,τι έχει πει η Ρούλα. Λένε ότι είμαι συνεργός στη δολοφονία της Ιριδας, επειδή βρήκα το παιδί νεκρό στην κούνια του σπιτιού του. Αρα με την ίδια λογική, οι γιατροί που βρήκαν νεκρά τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομεία, είναι και αυτοί δολοφόνοι και συνεργοί;».

«Πρώτη φορά άκουσα για την κεταμίνη μετά τη σύλληψη της Ρούλας»

«Δεν θα στραφώ ποτέ εναντίον της Ρούλας γιατί ξέρω ότι δεν έχει σκοτώσει κανένα. Προσπαθώ να βρω όσα στοιχεία μπορώ για να τη δικαιώσω και να βγει από τη φυλακή και να βρεθεί η αλήθεια. Πιστεύω τη Ρούλα και ο μόνος τρόπος να την... καταδικάσω θα ήταν μόνο αν θα ομολογούσε την ενοχή της η ίδια. Επειδή όμως ξέρω ότι δεν το έχει κάνει, δεν πρόκειται να μαρτυρήσει ένα τέτοιο ψέμα»

«Πρώτη φορά άκουσα για την κεταμίνη αμέσως μετά τη σύλληψη της Ρούλας. Μέχρι τότε ούτε καν γνώριζα ότι υπήρχε ως ουσία. Ρώτησα άλλους για να μάθω τι είναι. Υπάρχουν μόνο κάποιες ενδείξεις στη δικογραφία, υπό την έννοια ότι η Ρούλα βρισκόταν μόνη της με το παιδί στο δωμάτιο. Αν όμως διαβάσει κάποιος τη δικογραφία, θα δει ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν στοιχεία που να την βαραίνουν. Αντιθέτως από την δικογραφία προκύπτει ότι η Ρούλα δεν ήταν η μόνη που έμπαινε στο δωμάτιο του παιδιού και δεν αποδεικνύεται ότι εκείνη χορήγησε την κεταμίνη».

Ιατρικό λάθος η κεταμίνη

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι οι γιατροί πάνω στον πανικό τους έκαναν ένα τραγικό λάθος και έδωσαν στο παιδί την κεταμίνη. Προσωπικά θεωρώ ότι η Ρούλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη. Εδώ η κοινή γνώμη ζητάει να την καταδικάσουν επειδή δεν ξεσπάει μπροστά σε κάμερες, δεν κλαίει και δείχνει ψυχρή».

Για τον θάνατο της Μαλένας, ο οποίος ερευνάται επίσης για την ύπαρξη τοξικής ουσίας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο θάνατος της Μαλένας συνδέεται με την κεταμίνη ή άλλη τοξική ουσία. Υπάρχει μια ιατροδικαστική έρευνα σε εξέλιξη και θα πρέπει να περιμένουμε την τεκμηριωμένη απόφασή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα