Η διαμόρφωση ενός συνολικού σχεδίου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα σχέδια του Γερουλάνου

«Για τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου για καλύτερη συντήρηση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και τη διαμόρφωση ενός συνολικού σχεδίου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων, ώστε να δημιουργήσει νέες εκεί που είναι απαραίτητες και η παρουσία τους να αναβαθμίσει και να δώσει πνοή στις γειτονιές», δεσμεύτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων της 4ης δημοτικής κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

οι αθλητικοί σύλλογοι στην 4η Δημοτική κοινότητα του Δήμου Αθηναίων μετέφεραν, εκπρόσωποι τους, στον Υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο. Την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, την ακαταλληλότητα και την ελλιπή συντήρηση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων που αφήνουν τους αθλητές εκτεθειμένους σε γήπεδα χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συντήρησης και ασφάλειας, τόνισαν ως μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Συλλόγων της 4ης δημοτικής κοινότητας του δήμο και ζήτησαν την αρωγή του Παύλου Γερουλάνου.

«Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση παραμένει λόγω της ολιγωρίας των δημοτικών αρχών και έχουν γίνει προσπάθειες, προτάσεις ακόμη και μελέτες από τους συλλόγους για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημοτικούς χώρους», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου Ιάσων Κολωνού, τονίζοντας ότι «ο σύλλογος έχει ήδη προβεί σε μελέτη και κατάρτιση σχεδίων για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ».

Σύμφωνα με εκπροσώπους και των υπόλοιπων σωματείων, οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα και ο Δήμος χρεώνει τα σωματεία για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Παύλος Γερουλάνος ενημερώθηκε για τα προβλήματα των Αθλητικών Συλλόγων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, και πρότεινε την επανεξέταση της οικονομικής πολιτικής του δήμου σχετικά με την παραχώρηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και την θέσπιση κριτηρίων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές 2019: Πότε το λάθος χρώμα στυλό βγάζει άκυρο ένα ψηφοδέλτιο

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές 2019 και ποιοι όχι

Keywords
Τυχαία Θέματα