Η Αθήνα στο «μάτι» της κακοκαιρίας, κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους - Live η πορεία

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και την Αθήνα, καθώς σημειώθηκαν καταιγίδες νωρίς το μεσημέρι. Την ίδια ώρα κυκλοφοριακό «κομφούζιο» επικρατεί στους δρόμους.

Ξεκίνησε να «χτυπά» η κακοκαιρία την Αθήνα από το μεσημέρι όπου κατέφθασα οι πρώτες καταιγίδες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με το ΜΕΤΕΟ, έως το βράδυ θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη Πελοπόννησο,

τμήματα της Θεσσαλίας, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Χαλαζοπτώσεις αναμένονται στις περιοχές που σημειώνονται στους χάρτες που ακολουθούν. Όσον αφορά στην Αττική, αναμένονται βροχές, καταιγίδες και ενδεχομένως τοπικές χαλαζοπτώσεις από νωρίς το απόγευμα έως το βράδυ της Παρασκευής 10/11.

Στην Αττική αναμένουμε προς το βράδυ να έχουμε βροχές και πιθανόν και καταιγίδες και το φαινόμενο θα ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με τοπικά ισχυρές εντάσεις και ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα εδώ

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα»

Με αρκετή υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι Αθηναίοι που έχουν επιλέξει να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους, καθώς η κίνηση στους δρόμους της πόλης έχει χτυπήσει «κόκκινο», με τη βροχή να έχει επιβαρύνει την κατάσταση.

Ειδικότερα, όπως θα δείτε στον παρακάτω χάρτη της Google, η κατάσταση στις περισσότερες μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αττικής είναι χαοτική, με το «κόκκινο» και το «βαθύ κόκκινο» στην κυκλοφορία να κυριαρχεί.

Κηφισός, Κηφισίας, Μεσογείων, Ποσειδώνος, Κατεχάκη, Αττική Οδός είναι μόνο λίγες από τις βασικές αρτηρίες όπου καταγράφεται μποτιλιάρισμα.

Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους εδώ Live η πορεία της κακοκαιρίας

#ΑΘΗΝΑ #ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΒΡΟΧΕΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα, - Live,athina, - Live