Η «ανταρσία» Δανέλλη δίνει χαρακτηριστικά θρίλερ στην ψηφοφορία για τις «Πρέσπες»

Χαρακτήρα θρίλερ παίρνει η αυριανή ψηφοφορία στην Βουλή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται σίγουρος ότι θα λάβει τον μαγικό αριθμό των «151».

Αργά χτες το βράδυ ο Δανέλλης ανακοίνωσε την «ανταρσία» του δηλώνοντας ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Τετάρτη το βράδυ. Ήταν μία κίνηση λίγο πολύ γνωστή σε όλους καθώς εδώ και μέρες ο βουλευτής του

Ποταμιού είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει την κυβέρνηση. Η κίνησή του αυτή φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο κόμμα της Σεβαστουπόλεως με το Πολιτικό Συμβούλιο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί από το κόμμα η στάση για την Συμφωνία των Πρεσπών. Αν και κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, δίνει χαρακτήρα θρίλερ στην Συμφωνία των Πρεσπών που αναμένεται να ψηφιστεί ίσως και την επόμενη βδομάδα στην Βουλή.

Σηκώνει τους τόνους ο Καμμένος

Η ΝΔ με ανακοινώσεις της τονίζει ότι το «διαζύγιο» Τσίπρα - Καμμένου ήταν «σικέ» ωστόσο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι θα σηκώσει τους τόνους. Μάλιστα, τα χτεσινά πυρά που εξαπέλησε προς Βούτση και Φίλη είναι ενδεικτικά του τι πρέπει να περιμένουμε κατά την σημερινή του ομιλία. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εχει απολέσει την στήριξη του κόμματος του, οι ΑΝΕΛ φαίνονται κατακερματισμένοι με τις αποχωρήσεις Κουντουρά και Κόκκαλη ενώ γίνονται διεργασίες ένταξης βουλευτών στην Κ.Ο. το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τι θα πει ο πρωθυπουργός στην σημερινή του ομιλία

Ο Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει να κρατά χαμηλά τους τόνους όσον αφορά τον μέχρι πρόσφατα κυβερνητικό του εταίρο. Στελέχη της κυβέρνησης εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα κάνει το ίδιο και ο κ. Καμμένος. Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στα επιτεύγματα της κυβέρνησης από την μέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μέχρι σήμερα εστιάζοντας στην καλή συνεργασία που υπήρχε με τους ΑΝΕΛ αλλά και στην σημασία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Παράλληλα, θα στρέψει τα βέλη του σε όσους «τρομοκρατούν βουλευτές για να μην την ψηφίσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα