«ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ» – κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)

08:03 15/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Τρίτη 15/01/2019, στις 19:00
«GUAPAS»

Eπεισόδιο 7 : ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ
Ο Πάμπλο πηγαίνει στο γάμο της αδελφής του με την Σίνθια, η οποία τον ρωτά που πέρασε τη νύχτα του.
Στην κλινική, η Λορένα νιώθει ντροπιασμένη που ήπιε το προηγούμενο βράδυ, την ίδια στιγμή που ο Φεντερίκο ανησυχεί περισσότερο για την επίσκεψη του πατέρα του, διάσημου νευροχειρούργου.
Η Μόνικα αποφασίζει να πάει με τη Νατάλια στις συνεδρίες διαχείρισης θυμού και αυτό φαίνεται να ενοχλεί τη Λούσι.
Η Μέι ξυπνάει, μεθυσμένη ακόμα, στο σπίτι του Φρανσίσκο. Αποφασίζει να ταξιδέψει προκειμένου να τον αντιμετωπίσει

και ανακαλύπτει ότι στο ίδιο αεροπλάνο ταξιδεύει και ο Ρούμπεν.
Η Άντρεα και η Λώρα πηγαίνουν κι αυτές στο γάμο. Η οικογένεια του Πάμπλο φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα την Λάουρα, αλλά όχι και την Σίνθια….Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 7 ημέρες

Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.

Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.


Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre

Δείτε το trailer

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα