Η Super League «βαφτίστηκε» από τη Stoiximan

Η Super League «βαφτίστηκε» Stoiximan καθώς έγινε δεκτή η πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας με 9,45 εκατ. για 2,5 χρόνια.

Η Super League είχε στα χέρια της δύο μεγάλες προτάσεις για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος από Stoiximan και Novibet, ώστε να βάλουν το όνομά τους στο πρωτάθλημα.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτή την πρόταση της Stoiximan, η οποία

και θα φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία της Λίγκας.

Η προσφορά της έφτανε στα 9.450.000 ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ήταν οριακά μεγαλύτερη από εκείνη της Novibet (9.300.000 ευρώ για 2,5 χρόνια).

Μάλιστα, η πρόταση της Novibet περιλάμβανε και οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια από μέρους της, φτάνοντας στα 21 εκατ. ευρώ για 5,5 χρόνια.

Η Super League θα προχωρήσει τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τη Stoiximan μέσω της ανταλλαγής των εγγράφων κι αναμένεται να πάρει κι επίσημη μορφή.

Φυσικά η γνωστή στοιχηματική εταιρεία θα δώσει και το όνομά της στο πρωτάθλημα και θα μπει δίπλα σε εκείνο της Super League.

Το ποσό που θα εισπράξει η Λίγκα από τη Stoiximan, είναι σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

#SUPER_LEAGUE #SUPER_LEAGUE_1 #STOIXIMAN #ΧΟΡΗΓΙΑ #ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα