Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη: Τα μηνύματα και οι εικόνες (pics)

Θεσσαλονίκη: Το σύνθημα ήταν «ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία» και εκατοντάδες άτομα συμμετείχαν στη 13η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.

Κάποιοι έγραψαν στο σώμα τους συνθήματα για το κίνημα Black Lives Matter, ενώ τα αιτήματα της διοργάνωσης αφορούσαν το ποδήλατο, το περιβάλλον, αλλά και την ελεύθερη κατασκήνωση. Η Γυμνή Ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από το πάρκο της ΧΑΝΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και ολοκληρώθηκε στο ίδιο σημείο.

Τη διοργάνωσε η φυσιολατρική συλλογικότητα Gymnosophy, με την υποστήριξη άλλων οργανώσεων και ενεργών πολιτών. Πολλοί από τους ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών «ελάτε όσο γυμνοί τολμάτε».

Το σύνθημα ήταν «ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία» και εκατοντάδες άτομα συμμετείχαν στη 13η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, Με γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν, συγκεντρωμένοι στην πλατεία Αριστοτέλους, τη Γυμνή Ποδηλατοδρομία. Όταν οι ποδηλάτες περάσαν από την Τσιμισκή, στο ύψος της Αριστοτέλους, πολλά άτομα άρχισαν να γιουχάρουν, να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «αίσχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα