Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σαμαρά, τον έκανε πέρα μέχρι και ο Άδωνις!

Βλέποντας το άρθρο του κυρίου Πρετεντέρη στο Βήμα, όπου ασκεί κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για συγκεντρωτισμό και μετατροπή του πολιτεύματος σε προεδρική Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως ο κύριος Σαμαράς έχει μείνει αποκλειστικά μόνος. Οι μόνοι που τον κάνουν ακόμα παρέα είναι ο κύριος Πρετεντέρης και ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος, επειδή ακριβώς κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί τους.

Ειδικά ο κύριος Βενιζέλος

μετά την απέλπιδα προσπάθεια να γίνει υπουργός εξωτερικών του Μητσοτάκη, το έχει ρίξει κι αυτός στην κριτική όπως ο κύριος Πρετεντέρης. Και κρίνει τον Δένδια για τους χειρισμούς του στην συμφωνία με την Ιταλία, όταν ο ίδιος θα έδινε και τα Κύθηρα στην Λιβύη.

Τον έκανε πέρα ακόμα και ο Άδωνις!

Ο κύριος Σαμαράς λοιπόν έχει χάσει όλο αυτό το περιβόητο περιβάλλον που συντηρούσε. Με αποκορύφωμα την φυγή του Άδωνι Γεωργιάδη! Όχι βέβαια πως αυτό είναι έκπληξη. Το ότι ο κύριος Γεωργιάδης έχει μετατραπεί σε προεδρικότερο του Μητσοτάκη, θα έπρεπε όλοι να το περιμένουν. Και ειδικά ο κύριος Σαμαράς. Δυστυχώς όμως είναι θέμα ανθρώπινης ψυχολογίας. Η ζεστή αγκαλιά αρέσει σε όλους. Ακόμα και στους πολιτικούς. Παρότι γνωρίζουν πως εάν θέλεις φίλο στην πολιτική, πρέπει να πάρεις σκύλο.

Δεν υπήρχε άλλωστε περίπτωση ο Άδωνις που δεν έχει αφήσει πρόεδρο για πρόεδρο, να παραστήσει τον αντάρτη για λογαριασμό του Σαμαρά. Μητσοτάκης και ξερό ψωμί!

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σαμαρά, τον έκανε πέρα μέχρι και ο Άδωνις! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα