Γλυκά Νερά: Οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν - Το σπίτι στη Λάρισα, τα σενάρια για το κίνητρο του συζυγοκτόνου (βίντεο)

Στον... χορό των αποκαλύψεων για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά έχουν μπει και τα βρετανικά Μέσα, ενώ γίνεται μεγάλη κουβέντα και για τα οικονομικά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δίνουν «τροφή» στα σενάρια γύρω από το κίνητρο του εγκλήματος.

Στον... χορό των αποκαλύψεων για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά έχουν μπει και τα βρετανικά Μέσα, ενώ γίνεται μεγάλη κουβέντα και για τα οικονομικά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δίνουν «τροφή» στα σενάρια γύρω από το κίνητρο του εγκλήματος.

Μετά την ομολογία και προφυλάκιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για

τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών γίνεται μεγάλη κουβέντα και για τα οικονομικά του που δίνουν «τροφή» στα σενάρια γύρω από το κίνητρο του εγκλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα βρετανικά Μέσα αυτές τις ημέρες κυριαρχούν τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την προέλευση των χρημάτων για την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι, αλλά και για την ανέγερση του σπιτιού που σχεδίαζε το ζευγάρι.

Όπως ανέφερε το «Mega» την Παρασκευή (02/07), που επικαλείται πληροφορίες από την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, o 32χρονος είχε ένα άλλο έσοδο. Η μητέρα του πούλησε το πατρικό της που βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά στην αγορά του οικοπέδου. Τα χρήματα που έλαβε η μητέρα του συζυγοκτόνου από την πώληση, ανέρχονταν στα 100.000 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν ισόποσα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον αδερφό του και ένα ποσό κράτησε η οικογένειά του. Το ποσό που πήρε ο 32χρονος πιλότος φαίνεται να ήταν γύρω στα 30.000 με 40.000 ευρώ και δόθηκαν για το οικόπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με εκπομπή του Alpha, το οικόπεδο κόστισε συνολικά 55.000 ευρώ, ενώ το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ προκειμένου να κατασκευάσει το σπίτι του, μέσω εταιρίας. Για τον λόγο αυτό είχαν προχωρήσει στη λήψη δανείου ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «T-live», η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο, γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, ανέφεραν πως το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά, ενώ ο 32χρονος δολοφόνος δεν είχε αποκαλύψει την πηγή των χρημάτων.

Mirror για Γλυκά Νερά: «Πιθανώς να μετέφερε ναρκωτικά ο Μπάμπης, να το ανακάλυψε η Καρολάιν και να την σκότωσε»

Την ίδια ώρα, η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, συνεχίζει να απασχολεί τα Βρετανικά ΜΜΕ, κάνοντας αναφορά και στο ενδεχόμενο ο 32χρονος πιλότος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες. Η «Mirror», με δημοσίευμα στο site της, αναφέρει πως ίσως αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη να ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο κάτι που ήταν παραβατικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται την αστυνομία, ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Μάλιστα, η Mirror αναφέρει ότι ο Μπάμπης Ανανγωστόπουλος χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ.

Προσθέτει, παράλληλα, πως οι έρευνες στρέφονται γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού, ενώ εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να ζουν όπως ζούσαν.

Λίγο καιρό πριν, είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ. Έτσι, όπως λέει η «Mirror», δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από ύποπτες δουλειές.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι πιθανό η Καρολάιν να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, και αυτός τελικά να την σκότωσε.

Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε στη «Mirror» σχετικά με αυτό πως η κόρη του είχε ηθική και ότι θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Τέλος, σημείωσε πως «φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται στη χώρα μας σχετικά με το θέμα».

Το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε παράνομες δραστηριότητες δεν απέκλεισε ούτε ο πατέρας της Καρολάιν. «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά», φέρεται να δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μιλώντας στο «Mega», ο πιλότος έχει δεσμευθεί, πάντως, ότι θα δώσει απαντήσεις σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας: «Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απολυτά προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα