Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε στην αστυνομία, «τον καθάρισα, είχαμε διαφορές» είπε

Απίστευτο έγκλημα στη Γλυφάδα. Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε

Ένας 51χρονος έστησε καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του και τον μαχαίρωσε, αφήνοντας τον νεκρό.

Αμέσως μετά παραδόθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας και αυτή την ώρα περιγράφει τι του όπλισε το χέρι και έφτασε στην ανθρωποκτονία.

«Τον καθάρισα. Είχαμε διαφορές» είπε ο 51χρονος όταν παραδόθηκε στην αστυνομία μετά τη δολοφονία του συντρόφου της μητέρας του.

Η δολοφονία έγινε σε δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στη Βορείου Ηπείρου, στις

6.30 τα ξημερώματα και ο δράστης αφού σκότωσε τον πατριό του πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα.

Διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα.

Δείτε τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Λίγο μετά τη δολοφονία, κάτοικος της περιοχής τόνιζε μπροστά στις κάμερες «Είδαμε το άνθρωπο πεσμένο, πάνω σε μια γλάστρα, γύρω στις 6.30. Πήραμε αμέσως το 100. Ενημερώσαμε και τη σύντροφο του θύματος. Κατέβηκε και μια γιατρός από δίπλα, είχε ακόμα τους σφυγμούς τους. Ακούσαμε τα τζάμια να σπάνε και κάποιον να φωνάζει βοήθεια και βγήκαμε».

{https://www.youtube.com/watch?v=F1ia6okDFpo}

Άλλη κάτοικος της περιοχής τόνισε «Διάφορες δεν είχαν. Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι μας είχαν εξυπηρετήσει αρκετές φορές. Το κατάστημα πρέπει να είναι της γυναίκας. Είδα αστυνομία και ανθρώπους στα μπαλκόνια. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι συμβαίνει. Το περιστατικό έγινε μάλλον μέσα στο καταστήματα».

{https://www.youtube.com/watch?v=c07ldoL1UEQ}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυφάδα, Σκότωσε,glyfada, skotose