Γκλέτσος: «Ποιος είναι ο Λιάγκας; Τιμή μου και καμάρι μου αν με συνέκρινε με τον Πολάκη»

«Ποιός είναι ο Λιάγκας; Δημοσιογράφος δεν είναι. Τιμή μου και καμάρι μου αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη», σχολίασε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος.

Επανέρχεται ο Απόστολος Γκλέτσος και ζητά ψήφο «για να γίνει η δουλειά τίμια και σωστά».

Ο πρώην δήμαρχος ανασκευάζει την δήλωση που είχε κάνει για τον πρωθυπουργό και το...γιαούρτωμα, λέγοντας τώρα πως «δεν είναι λύση

το γιαούρτωμα, η λύση είναι να τον καταψηφίσουμε».

Το σχόλιο του Α.Γκλέτσου είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που ζητούσε «από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου».

«Το σκληρό ροκ είναι συνειδητό, είμαστε υπόδουλοι σε μία νοοτροπία μητσοτακική», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν κάνω δηλώσεις μόνο, έχω προϊστορία , έχω κλείσει τα διόδια, έχω κλείσει την εθνική, έχω κάνει απεργία πείνας», υπενθύμισε.

Σε ερώτηση για το πρόσφατο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα που συνέκρινε τον Απόστολο Γκλέτσο με τον Παύλο Πολάκη, ο Α.Γκλέτσος απάντησε:

«Ποιος είναι ο Λιάγκας; Δημοσιογράφος δεν είναι. Τιμή μου και καμάρι μου αν με συνέκρινε με τον Παύλο. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος όλες αυτές τις μέρες που παιζότανε αν θα είναι ή δεν θα είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Α.Γκλέτσος αναφορικά με την παρουσία του Π.Πολάκη στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ.

#ΓΚΛΕΤΣΟΣ #ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ_ΓΚΛΕΤΣΟΣ #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #Λιάγκας #ΠΟΛΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα