Γιος πασίγνωστης αστρολόγου και Έλληνας με πελατολόγιο γεμάτο επωνύμους στο κύκλωμα με την κοκαΐνη

Η δίωξη ναρκωτικών στη χώρα μας σε συνεργασία με τη διεθνή DEA κατάφεραν να εξαρθρώσουν ένα τεράστιο κύκλωμα κοκαΐνης.

Πιο αναλυτικά, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για γιο πασίγνωστης αστρολόγου και άλλον έναν Έλληνα με πελατολόγιο γεμάτο επωνύμους, οι οποίοι είναι μπλεγμένοι στο κύκλωμα.

Λόγος γίνεται για διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών το οποίο δραστηροποιούταν στην Ευρώπη και την Αυστραλία και ξεκινούσε από την Ελλάδα.

Στο Εκουαδόρ, μάλιστα, η DEA με τη βοήθεια Έλληνα αξιωματούχου εντόπισε ιστιοπλοϊκό

σκάφος στο οποίο οι δράστες είχαν κρύψει σε ειδικές κρύπτες, πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Παράλληλα, στη εν λόγω χώρα της Λατινικής Αμερικής έγιναν άλλες έξι συλλήψεις ανάμεσα σε αυτές ήταν κι άτομα του πληρώματος, οι οποίοι θα οργάνωναν τη διακίνηση των ναρκωτικών στην Αυστραλία.

Σημειώνεται πως την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιούσαν τρεις συλλήψεις για την ίδια υπόθεση, ανάμεσά τους και το γιο διάσημης αστρολόγου με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος διατηρεί καφετέρια στα Νότια Προάστια, και φέρεται από την Ασφάλεια, μαζί με τους άλλους δυο συλληφθέντες, να έχουν παίξει κεντρικό ρόλο στην αγορά και μεταφορά της κοκαΐνης, στην Αυστραλία.

Ο έτερος των συλληφθέντων είναι επίσης γνωστός Αθηναίος, καθώς διατηρεί στα Νότια προάστια τις Αττικής μάντρα με μεταχειρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα και πελάτες πολλούς επωνύμους Αθηναίους.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιας αστρολογου ο γιος εινσι μπλεγμενος με το κυκλομα κοκαινης,
Τυχαία Θέματα