Γιαγιά 12χρονης: «Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της - Ο ένας ψυχολόγος φεύγει, ο άλλος έρχεται» (βίντεο)

Με πόνο ψυχής η γιαγιά της 12χρονης, που βιάστηκε κατ' επανάληψη σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μιλά για την κατάσταση της μικρής αλλά και των αδελφών της.

«Είμαι μαζί του μέρα-νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο (σ.σ. στο νοσοκομείο) Παίδων και τώρα την πήγανε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του», είπε η γιαγιά σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κορίτσι.

Σε ερώτηση αν η 12χρονη έχει «ανοιχτεί» στους

ψυχολόγους, η γιαγιά της απάντησε πως «Ο ένας (σ.σ. ψυχολόγος) φεύγει, ο άλλος έρχεται». «Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (σ.σ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού»).

Μιλώντας και για τα αδέρφια της 12χρονης, ανέφερε μιλώντας στον ANT1: «Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα-νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους...τα μεγάλα στενοχωριούνται πάρα πολύ. Τα δυο, τα πιο μεγάλα, 17 και 16 ετών, κλαίνε μέρα-νύχτα. Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουνε… ξεχνιούνται. Τα μεγάλα…τι να σας πω;».

#ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΔΕΡΦΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα