Για πρώτη φορά φέτος το παράλληλο μηχανογραφικό, ακόμα περισσότερες επιλογές για τους υποψήφιους

Πώς το παράλληλο μηχανογραφικό δίνει περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους των Πανελληνίων 2021, την ώρα που περιμένουν την ανακοίνωση των Βάσεων. Τι ανέφερε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Για πρώτη φορά, φέτος, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2021 θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν ένα παράλληλο Μηχανογραφικό, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε και η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ενώ οι υποψήφιοι περιμένουν την ανακοίνωση των Βάσεων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για ένα Μηχανογραφικό που συμπεριλαμβάνει 52 επιλεγμένες, σύγχρονες ειδικότητες υψηλής ζήτησης από την αγορά

εργασίας, καθώς και από τους υποψηφίους καταρτιζόμενους. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και τα δύο Μηχανογραφικά (παραδοσιακό και παράλληλο) ή ένα από τα δύο.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε στο παράλληλο Μηχανογραφικό, τονίζοντας ότι με αυτό υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα παιδιά και μάλιστα με ειδικότητες αυξημένης ζήτησης.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως για το παράλληλο Μηχανογραφικό:

«Ακόμα περισσότερες επιλογές για τα παιδιά μας, για να ανακαλύψουν τον δρόμο που τους ταιριάζει περισσότερο, για να έχουν πραγματικές προοπτικές στη ζωή τους, αξιοποιώντας τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους.
Φέτος, για πρώτη φορά, θα έχουν τα παιδιά μας τη δυνατότητα να συμπληρώσουν μηχανογραφικό για εισαγωγή σε ΑΕΙ ή/και μηχανογραφικό σε εισαγωγή σε Δημόσιο ΙΕΚ για ειδικότητες σε μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας:

Web designer - developer
✅ Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
✅ Τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας
✅ Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου

Περισσότερες επιλογές με επαγγελματική αποκατάσταση, πραγματικές προοπτικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας και της αγοράς εργασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα