Γεραπετρίτης: Υπάρχει ζήτημα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες με ποινικές ευθύνες

Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην απαξιώνει την παραπομπή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά για παράβαση καθήκοντος.

«Η παράβαση καθήκοντος δεν είναι εύσημο ή φύλλο συκής είναι μια μείζονα πολιτειακή μομφή και αυτή θα πρέπει να εκκαθαριστεί. Υπάρχει ζήτημα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που ενέχει και ποινικές ευθύνες», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ

να μην απαξιώνει την παραπομπή του πρώην υπουργού του για παράβαση καθήκοντος.
Πρόσθεσε δε ότι η πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής έφερε ένα άρτιο πόρισμα και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, σε αντιδιαστολή με ότι έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Νοβάρτις.

Απαντώντας στις αιχμές για το ποθεν έσχες του πρωθυπουργού, είπε ότι είναι γνωστό ότι έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη, το ΚΕΦΟΜΕΠ και η επιτροπή της Βουλής και πως το θέμα αυτό είναι εδώ και καιρό λυμένο. Για την υπόθεση της 19χρονης υποστήριξε ότι η δικαιοσύνη είναι εκείνη που πρέπει να δώσει τα ονόματα των εμπλεκομένων και πως σε μια ευνομούμενη πολιτεία υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Για τις καταγγελίες ότι δεν υπήρξε δικηγόρος στο θύμα ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι οι μάρτυρες δεν δικαιούνται να έχουν νομική εκπροσώπηση στην προανάκριση και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει ρύθμιση για να αλλαξει το νόμο.

Χαρακτήρισε τέλος βαριά λέξη τον διχασμό που καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρς, λέγοντας ότι αν θέλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δει τι σημαίνει αμφισημία και διχασμός ας κοιτάξει στα ενδότερα του κόμματος του και στο ποιους αγκαλιάζουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα. «Διχασμό δεν δέχομαι από εκείνη την ομάδα που χαρακτήριζε μαζικά ΝΔ παιδεραστές, που κάνει πολιτική ταυτοτήτων και διχάζει» είπε ο κ Γεραπετρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεραπετρίτης, Υπάρχει,gerapetritis, yparchei