Γενέθλια ΠΑΣΟΚ: Ικανοποίηση αλλά και μάγκωμα…

Στο αίθριο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 3 του Σεπτέμβρη τα 44ο γενέθλια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη «σφραγίδα» πλέον του Κινήματος Αλλαγής και κεντρική ομιλήτρια την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Του Τάσου Αδρασκέλα

Οι διοργανωτές μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωναν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου, ωστόσο δεν έλειψαν και οι μουρμούρες τόσο για την επιλογή του χώρου, αλλά και για «παρουσίες» στελεχών που «επαναπατρίζονται» μετά από πέρασμά τους στον ΣΥΡΙΖΑ .

«Έχουμε

πάθει φοβία με τον κόσμο», τόνιζε σε πηγαδάκι ιστορικό στέλεχος του κινήματος που παραμένει ενεργό πολιτικά και σήμερα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου και όχι κάποιου μεγαλύτερου.

«Δεν αντέχω να βλέπω άτομα που μας έλεγαν βρωμοπασόκους, να είναι εδώ ανάμεσά μας και να τους χαιρετάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα», υποστήριζε οργισμένο άλλο στέλεχος που προέρχεται από τη νεολαία αναφερόμενο σε πρόσωπα που έκαναν το δρομολόγιο Χαριλάου Τρικούπη- Κουμουνδούρου και τούμπαλιν.

Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση κατέδειξε ότι ναι μεν η βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει αυξήσει τη δυναμική της, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη η σπίθα που θα δώσει την ώθηση που αναζητάει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Και αυτό γιατί το μάγκωμα και οι φοβίες στα στελέχη ενός πολιτικού φορέα που βρέθηκε από τον Κολοφώνα στα Τάρταρα δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα