Γενέθλια για το γιο της Μέγκαν και του Χάρι - Το βίντεο που «ανέβασαν» στο ίντερνετ

Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. Μάλιστα οι γονείς του ανέβασαν βίντεο στο Instagram όπου η μητέρα του του διαβάζει ένα παραμύθι.

Στο βίντεο η Μέγκαν διαβάζει στον Άρτσι το παραμύθι "Παπάκι!Κουνελάκι!", ενώ γυρίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο από τον Χάρι, ο οποίος ακούγεται πίσω από την κάμερα να κρυφογελάει.

Ο Άρτσι είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το

όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι γονείς του είναι γνωστοί ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποιον τίτλο. Η οικογένεια σήμερα ζει στο Λος Άντζελες μετά την παραίτηση του ζεύγους από τα επίσημα καθήκοντά του.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι οι γονείς του Άρτσι επέλεξαν να ανεβάσουν το βίντεο στη σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Save the Childrenγια να υπενθυμίσουν την εκστρατεία της για τη στήριξη των παιδιών που έχουν νοσήσει από την COVID-19. "Γιορτάζοντας αυτή την οικογενειακή στιγμή ο δούκας και η δούκισσα ήθελαν να συνεχίσουν να ενημερώνουν για την απόλυτη ανάγκη δωρεάς τροφίμων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων σε εκατομμύρια παιδιά", είπε ο εκπρόσωπος.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Άρτσι. "Ευχόμαστε στον Άρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα!", έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βρίσκεται το γραφείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό λάθος από την ΕΡΤ: «Πέθανε» τους Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά - «Συγγνώμη» ζητά η Διοίκηση

Εκτός φυλακής εκατοντάδες μαφιόζοι στην Ιταλία λόγω κορονοϊού!

Θεραπεία με πλάσμα αίματος για τον κορονοϊό - Τα αποτελέσματα της εφαρμογής στην Ιταλία

Keywords
Τυχαία Θέματα