Φωτιές: Πυροσβέστης τραυματίας με κατάγματα, οχτώ με αναπνευστικά προβλήματα

Συνεχίζεται η μάχη με τις φωτιές και σε Πελοπόννησο και σε Εύβοια. Εννιά συνολικά τραυματίες, ανάμεσα τους ένας πυροσβέστης και εφτά άτομα από την Πολιτική Προστασία.

Συγκεκριμένα στην Εύβοια ένας πυροσβέστης, μετά από πτώση από μοτοσυκλέτα, νοσηλεύεται με κατάγματα στην κλείδα και στα πλευρά και ελαφριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Επίσης δύο γιατροί από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου που έχει εκκενωθεί, παραμένουν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ,

σε ασφαλές σημείο, στην περιοχή της πυρκαγιάς, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εφόσον χρειαστεί, στους πυροσβέστες που επιχειρούν.

Στην Πελοπόννησο εφτά άτομα από την Πολιτική Προστασία προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας με ήπια αναπνευστικά προβλήματα. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Ενώ γιατρός από το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη μετέβη σε δομή φιλοξενίας στη Σκάλα Λακωνίας, προκειμένου να εξετάσει ηλικιωμένους οι οποίοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, λόγω εκκένωσης.

Επιπλέον κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή μιας ηλικιωμένης με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων όπου και νοσηλεύεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα