Νύχτα αγωνίας στη Μαγνησία: Δύο νεκροί από την πύρινη κόλαση - Πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ

Η φωτιά στην Μαγνησία εξακολουθεί να καίει τα πάντα στο πέρασμα της. Δυο νεκροί μέχρι τώρα ο τραγικός απολογισμός

Η φωτιά στην περιοχή του Βελεστίνου Μαγνησίας εξακολουθεί το καταστροφικό της έργο και η μάχη αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη και ολονύχτια.

Στο ύψος της Νέας Αγχιάλου, από Αθήνα προς Λάρισα, υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες που μαίνονται. Η ΠΑΘΕ

δεξιά και αριστερά φλέγεται, στο ύψος του Αγίου Γεωργίου Φερών, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 50χρονος βοσκός. Ανατολικά και δυτικά της εθνικής οδού υπάρχουν πύρινα μέτωπα, που εκτείνονται στα τρία χιλιόμετρα μήκος.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι με ένταση 5 μποφόρ, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων.

Πού έχει φωτιά τώρα - Χάρτης με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Βελεστίνο, Ρόδος, Λαμία:, Κέρκυρα, Κάρυστος οι περιοχές με φωτιές τώρα

Κλειστές απόψε και αύριο όλες οι επιχειρήσεις στην Α' ΒΙΠΕ και στην Β' ΒΙΠΕ Βόλου

Λόγω της πυρκαγιάς και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, κλειστές θα παραμείνουν απόψε όλες οι βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις που διατηρούσαν νυχτερινές βάρδιες στις εγκαταστάσεις τους τόσο στην Α' ΒΙΠΕ, όσο και στην Β' ΒΙΠΕ Βόλου.

Το ίδιο ισχύει και για την αυριανή εργάσιμη ημέρα και δεν θα επιτραπεί η λειτουργία των επιχειρήσεων καθ' όλο το 24ωρο, λόγω της επικίνδυνης κατάστασης που επικρατεί από τις φωτιές στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Η απόφαση ελήφθη από κοινού από το υπουργείο Εργασίας, την Επιθεώρηση Εργασίας Μαγνησίας και το Εργατικό Κέντρο Βόλου.

ΟΣΕ: Διακοπές δρομολογίων λόγω των πυρκαγιών

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΣΕ σχετικά με τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών προς Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα.

Οπως σημειώνεται: «Λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής, της Τιθορέας, αλλά και του Βελεστίνου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διέταξε τη διακοπή των δρομολογίων με ταυτόχρονη διακοπή του ρεύματος στις συγκεκριμένες περιοχές.

H αμαξοστοιχία IC55 παραμένει στο Λιανοκλάδι και οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους, την Αθήνα, με λεωφορεία.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC54 που έχει σταματήσει στο σταθμό της Λιβαδειάς θα μετακινηθούν στους προορισμούς τους επίσης με λεωφορεία.

Ακόμη, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 56 (Αθήνα –Θεσσαλονίκη) και 887 (Καλαμπάκα – Αθήνα) πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η διακοπή της κυκλοφορίας είναι πλήρης στο τμήμα Λιανοκλάδι – Λιβαδειά και στο τμήμα Λάρισα –Βόλος λόγω πυρκαγιάς στο Βελεστίνο».

Μήνυμα του 112 για τη Μαγνησία: Εκκενώνονται ακόμα 6 οικισμοί

Μήνυμα από το 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς Γλαφυρά, Κάκκαβος, Μελισσάτικα, Φυτόκο, Λούτζιγκα και Κογιάτικα, ώστε να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή.

{https://twitter.com/112Greece/status/1684265281823047688?s=20}

Φωτιά στη Ρόδο: Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις στα νότια του νησιού - Τρία τα ενεργά μέτωπα

Στην περιοχή της νότιας Ρόδου, όπου υπάρχουν μέτωπα λογω αναζωπυρώσεων, δίνεται η μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς.

Συγκεκριμένα, ένα μέτωπο της φωτιάς είναι από το χωριό Βάτι με κατεύθυνση ανατολικά προς Ασκληπειό, το δεύτερο μέτωπο βρίσκεται στο βουνό απέναντι από το χωριό Βάτι με κατεύθυνση προς το χωριό Μεσαναγρός και υπάρχει και τρίτο μέτωπο προς το χωριό Λαχανιά.

Και στα τρία μέτωπα δίνονται μάχες προκειμένου να περιοριστούν από πυροσβέστες και εθελοντές ενώ συνέδραμαν στη μάχη αυτή μέχρι και πριν από λίγο τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Την ίδια ώρα υπάρχουν αναζωπυρώσεις και την περιοχή των Απολλώνων, όπου και αντιμετωπίζονται με αντιπυρικές ζώνες και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο προκειμένου να περιοριστούν.

Αναζωπύρωση στην Κάρυστο

Το μέτωπο της πυρκαγιάς που κατακαίει την Κάρυστο αναζωπυρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εστία της φωτιάς εντοπίζεται έξω από το χωριό «Αντιάς».

Το χωριό βρίσκεται σε δασώδη περιοχή.

Βόλος: Πρόβλημα υδροδότησης λόγω της πυρκαγιάς

Σε επείγουσα ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑΜΒ αναφέρει ότι λόγω της πυρκαγιάς έχει τεθεί εκτός το υδραγωγείο του κάμπου με αποτέλεσμα την απώλεια 1000 κυβικών μέτρων νερού την ώρα.

Η απώλεια αυτής της ποσότητας νερού, οδηγεί σε εξάντληση των αποθεμάτων νερού στις δεξαμενές με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο μείωσης πίεσης στο δίκτυο νερού στο σύνολο της πόλης. Απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες για περιορισμό της κατανάλωσης νερού στο ελάχιστο ώστε να μην υπάρξει έλλειψη υδροδότησης.

Την ίδια στιγμή, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Σέσκλου προκάλεσε βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΔΗΕ και κατά συνέπεια η κεντρική δεξαμενή της περιοχής καθίσταται εκτός λειτουργίας, διατηρώντας ελάχιστα αποθέματα νερού. Εκτιμάται πως η υδροδότηση στην εν λόγω περιοχή θα αποκατασταθεί πλήρως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 27/7/23.

Τέλος, όμοια προβλήματα με την περιοχή του Σέσκλου φαίνονται να δημιουργούνται λόγω της έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας και στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς, όπου ακόμη υπάρχει υδροδότηση αλλά όταν εξαντληθούν τα αποθέματα της δεξαμενής θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης έως την επαναφορά του ρεύματος.

ΟΣΕ : Διακόπτονται με εντολή της Πυροσβεστικής δρομολόγια σε Αγ. Παρασκευή, Τιθορέα και Βελεστίνο

Λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής, της Τιθορέας, αλλά και του Βελεστίνου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διέταξε την διακοπή των δρομολογίων με ταυτόχρονη διακοπή του ρεύματος στις συγκεκριμένες περιοχές.
H αμαξοστοιχία IC55 παραμένει στο Λιανοκλάδι και η επιβάτες θα προωθήθηκαν στον προορισμό τους που είναι η Αθήνα με λεωφορεία.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC54 που έχει σταματήσει στο σταθμό της Λιβαδειάς θα μετακινηθούν στους προορισμούς τους επίσης με λεωφορεία.

Ακόμη, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 56 (Αθήνα -Θεσσαλονίκη) και 887 (Καλαμπάκα – Αθήνα) πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η διακοπή της κυκλοφορίας είναι πλήρης στο τμήμα Λιανοκλάδι – Λιβαδειά και στο τμήμα Λάρισα -Βόλος λόγω πυρκαγιάς στο Βελεστίνο.

Τραγωδία στη Μαγνησία: Bρέθηκε απανθρακωμένος ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Απανθρακωμένος βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν εδώ και περίπου δύο ώρες στον Άγιο Γεώργιο Φερρών στη Μαγνησία.

Ο 45χρονος βοσκός αγνοούνταν από την περιοχή, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βλέποντας τις φλόγες έτρεξε στα ζώα του για να μπορέσει να τα σώσει.

Βόλος: Σύλληψη νεαρού για τη φωτιά στη Νεάπολη και εμπρησμούς σε κάδους

Ενας νεαρός άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, αφού ταυτοποιήθηκε ως ο εμπρηστής πίσω από τη φωτιά στη Νεάπολη Βόλου σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο άνδρας πυρπολούσε κάδους σκουπιδιών στην περιοχή.

Φωτιά στο Βελεστίνο: Νεκρή γυναίκα στον Πλάτανο Αλμυρού, χωρίς τις αισθήσεις του ο άντρας της

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, το απόγευμα, στον Πλάτανο Αλμυρού.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε για να συνδράμει βοήθειας, όμως όταν έφτασε στο σημείο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός της εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Το ζευγάρι βρίσκονταν σε κάποιο ποιμνιοστάσιο στην περιοχή Χοροστάσι της Μαγνησίας, όπου τους κύκλωσαν οι φλόγες από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στον Πλάτανο Αλμυρού, παράλληλα με το μέτωπο της φωτιάς στο Βελεστίνο.

Εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στο Σέσκλο

Αναφορές για εγκλωβισμένους εργαζομένους στο εργοστάσιο χάρτου και εκτυπώσεων “Γεωργιάδη” λαμβάνουν οι πυροσβεστικές αρχές.

Ανθρωποι που βρίσκονται μέσα στην πύρινη λαίλαπα δίνουν μάχη για να απομακρυνθούν από το σημείο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τεράστιες φλόγες τους έχουν κυκλώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες έχουν κατορθώσει να βοηθήσουν για την απομάκρυνση ορισμένων, ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν φύγει μέσα από την πύρινη κόλαση.

Φωτιά στη Μαγνησία: Υπάρχουν ενδείξεις εμπρησμού, λέει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Για «δείγματα εμπρησμού» πίσω από τη μεγάλη φωτιά στο Βόλο έκανε λόγω ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημείωσε πως «είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Δημιουργηθήκανε 4 ταυτόχρονες φωτιές στο Βελεστίνο, όχι τυχαία, υπάρχουν δείγματα εμπρησμού. Υπήρχε το κατάλληλο υπόβαθρο, βορειοδυτικός άνεμος, ζεστός».

Υπογράμμισε πως επιχειρούν 5 εναέρια μέσα, ενώ έφτασαν και υδροφόρες του στρατού και του δήμου. Υποστήριξε πως υπάρχουν πολλά πύρινα μέτωπα και σημείωσε πως θα πρέπει να «βρεθούν αυτοί που προκάλεσαν τη φωτιά και να τιμωρηθούν παραδειγματικα».

Φωτιά στην Κοζάνη: Σε δασική και χορτολιβαδική έκταση οι φλόγες (βίντεο)

Έξω από την περιοχή Κοίλα της Κοζάνης ξέσπασε φωτιά. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr η φωτιά ξέσπασε σε δασική και χορτολιβαδική έκταση έξω από την περιοχή Κοίλα, κοντά στα Μελίσσια στην Κοζάνη.

Το μέτωπο είναι κοντά σε πολυκατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Κοζάνης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τη φωτιά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, που έστειλε δυνάμεις στο σημείο.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά στην περιοχή της Κοζάνης επιχειρούν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 22 άντρες.

{https://youtu.be/bXW7PBLhye8}

{https://youtu.be/qrn-LRi-Al4}

Μήνυμα 112 για εκκένωση στην Κάτω Τιθορέα

Δεν έχουν τέλος σήμερα τα πύρινα μέτωπα, ενώ εκκενώνεται ακόμα μια περιοχή στη Φθιώτιδα.

Εκκενώνεται η Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας.

Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν μέσω του 112 ώστε να εκκενώσουν την παραπάνω περιοχή και να κατευθυνθούν προς Άνω Τιθορέα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Κάτω Τιθορέα εκκενώστε τώρα προς Άνω Τιθορέα. Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

{https://twitter.com/112Greece/status/1684226906403512328?s=20}

Την ώρα που θρηνεί η χώρα για την απώλεια των δύο ηρωικών πιλότων του Καναντέρ που κατέπεσε στην Κάρυστο και συνεχίζεται η μάχη να τεθούν υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στη Ρόδο και στην Κέρκυρα, εκδηλώνονται νέες μεγάλες πυρκαγιές στη Μαγνησία και στη Φθιώτιδα.

Το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 61 δασικές πυρκαγιές, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν σε 90 πύρινα μέτωπα σε όλη την επικράτεια.

Απανωτά μηνύματα εστάλησαν μέσω του 112 για εκκενώσεις περιοχών τόσο στη Μαγνησία όσο και στη Φθιώτιδα, λόγω της φωτιάς στο Βελεστίνο- η οποία έφτασε στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου- αλλά και την πυρκαγιά στη Λαμία.

Η φωτιά στο Βελεστίνο εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και πήρε γρήγορα διαστάσεις, εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας αγνοούμενος. Πρόκειται για έναν 45χρονο κτηνοτρόφο, από την περιοχή Άγιος Γεώργιος Φερών, όπου ήδη οι φλόγες έκαψαν σπίτια.

Πριν από λίγη ώρα, μέσω του 112, δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών Δίμηνι και Παλιούρι, όπως και της Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου. Νωρίτερα, οι κάτοικοι των περιοχών Βελεστίνο, Σέσκλο και Άγιος Γεώργιος Φερών είχαν κληθεί να είναι σε ετοιμότητα, λόγω της φωτιάς, μέσω μηνύματος από το 112. Στη συνέχεια, κρίθηκε απαραίτητη η εκκένωση του χωριού Σέσκλο.

{https://twitter.com/112Greece/status/1684181878931087365?s=20}

{https://twitter.com/112Greece/status/1684210811999338501?s=20}

Επιπλέον, εστάλη μήνυμα από το 112 προς όσους βρίσκονται στην περιοχή, με τη σύσταση να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους, προκειμένου να προφυλαχθούν από τον καπνό. «Εξελίσσεται μεγάλη πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή Βελεστίνου. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους. Κλείστε πόρτες και παράθυρα», ανέφερε το μήνυμα.

{https://twitter.com/112Greece/status/1684224679505010689?s=20}

Μπέος στο Βελεστίνο: «Φύγετε, να σωθεί ο κόσμος» - «Έχει δεξαμενές προπανίου στα 20 μέτρα»

«Φύγετε, μην γίνει καμιά ζημιά, να σωθεί ο κόσμος. Έχει δεξαμενές προπανίου στα 20 μέτρα»: Με αυτά τα λόγια, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος περνούσε με το αυτοκίνητό του από τα σημεία της μεγάλης φωτιάς στο Βελεστίνο, κάλεσε πολίτες και δημοσιογράφους, μιλώντας ζωντανά στην ΕΡΤ, να απομακρυνθούν από το σημείο.

Σοβαρά τραυματισμένος πυροσβέστης

Στο μεταξύ με σοβαρά εγκαύματα Β' βαθμού σε χέρια, πόδια, πρόσωπο και πλάτη έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ένας πυροσβέστης. Οι γιατροί προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν και στη συνέχεια αναμένεται να γίνει η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο πυροσβέστης υπηρετούσε στην Κατερίνη και επιχειρούσε μαζί με συναδέλφους του στη φωτιά στο Βελεστίνο.

Σημειώνεται ότι η Μαγνησία ήταν από τις περιοχές που περιλαμβάνονταν στο σημερινό δείκτη επικινδυνότητας με το βαθμό 5 (ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς – κατάσταση συναγερμού). Στις περιοχές αυτές οι ακραία υψηλές θερμοκρασίες (άνω των 42-43 βαθμών) η χαμηλή υγρασία (κάτω του 14%) και οι ισχυροί άνεμοι με ριπές που αλλάζουν κατεύθυνση συνεχώς, έχουν μετατρέψει ουσιαστικά το έδαφος σε καύσιμη ύλη έτοιμη να αναφλεγεί. Ειδικά στα σημεία που ήδη μαίνονταν πυρκαγιές, οι συνθήκες αυτές ευνοούν τις αναζωπυρώσεις.

Φωτιά τώρα στον Βαρνάβα Αττικής

Φωτιά ξέσπασε στον Βαρνάβα Αττικής πριν λίγη ώρα, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν στο σημείο. Η φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά τις 17.30.

Σύμφωνα με το irafina.gr, στο σημείο σπεύδουν συνολικά 12 οχήματα της Πυροσβεστικής από Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και Νέο Βουτζα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά σε στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα πρώτα οχήματα που έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν φαίνεται πως έχουν περιορίσει το μέτωπο της φωτιάς.

Εκκενώσεις και στη Λαμία λόγω φωτιάς

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα και για τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Αφανός της Λαμίας, η οποία ξέσπασε περίπου στις 15:00 το μεσημέρι.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και έκαψε πέντε σπίτια και μια αποθήκη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Εξαιτίας της φωτιάς, δόθηκε αρχικά εντολή εκκένωσης του βόρειου τμήματος της Λαμίας, προς το κέντρο και τα νότια της πόλης.

{https://twitter.com/112Greece/status/1684210222259220487?s=20}

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Λαμία όπου εστάλη μήνυμα εκκένωσης για το βόρειο τμήμα της πόλης. Η πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι στην περιοχή Αφανός και στις 17:33 εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους των βορείων περιοχών της πόλης με οδηγίες να κατευθυνθούν προς το κέντρο και τα νότια.

#ΦΩΤΙΕΣ #ΦΛΟΓΕΣ #ΛΑΜΙΑ #ΒΟΛΟΣ #ΜΠΑΡΑΖ #ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ #ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Keywords
νυχτα, μποφορ, νεκροι, εν λόγω, αθηνα, λαρισα, παθε, ελλαδα, ροδος, λαμια, κερκυρα, βιπε, ΟΣΕ, θεσσαλονικη, λεωφορεια, λιβαδειά, twitter, ΕΡΤ, βολος, συλληψεις, εκαβ, κοζανη, μπεος, κατερινη, νέα, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, διακοπη ρευματος, φωτια, πυρκαγιες, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, φωτια τωρα, υδραγωγειο, υπουργειο εργασιας, αστυνομια, αυριανη, αυτοκινητο, αχιλλεας, γυναικα, εκαβ, επιθεωρηση εργασιας, ζωα, πυροσβεστικη, υλη, υψος, φθιωτιδα, ωρα, αγιος γεωργιος, απωλεια, βιπε, βρισκεται, γεγονος, γεωργιου, γινει, γιατροι, δευτερο, δεξαμενες, δρομολογια, δικτυο, δοθηκε, εδαφος, υπαρχει, ελλειψη, ενεργα, εν λόγω, εστια, ζημια, ζωνες, υγρασια, ιδια, ιδιο, υπηρεσια, ισχυει, λειτουργια, λιβαδειά, λαιλαπα, λογια, μηκος, μηνυματα, παντα, ουσιαστικα, οχηματα, παθε, πορτες, προβληματα, πυροσβεστικη υπηρεσια, συνεχεια, συλληψη, σπιτια, τιθορεα, τμημα, τρια, φαινονται, χρυση, ωρες, αντρες, ετοιμη, χωρα, υπουργειο, κωστας, νοσοκομειο, πληροφοριες, ποδια, ροδο, υγειας, βοσκος, βουνο, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα