Φωτιές: Άνοιξε η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι άνοιξε η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Είχε υποστεί ζημιές από την καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Σε πλήρη λειτουργία είναι πλέον, μετά την αποκατάσταση της από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ , η διπλή ηλεκτροκινούμενη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης, που είχε υποστεί ζημίες από την καταστροφική πυρκαγιά μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων

26+000 έως 29+000 και 35 +000 έως 48+500, στις περιοχές Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου – Αφιδνών.

Μόλις επετράπη από την Πολιτική Προστασία, το βράδυ της Κυριακής (08/08), τα συνεργεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επενέβησαν άμεσα προκειμένου να επιθεωρήσουν την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο και να διαπιστώσουν την επέκταση των ζημιών.

Εν συνεχεία επιδόθηκαν στις εργασίες αποκαταστάσεων. Η γραμμή ανόδου μεταξύ Αθήνας- Οινόης δόθηκε σε κυκλοφορία (πετρελαιοκίνητα), τη Δευτέρα 9.8.

Από την Παρασκευή (13/08) θα δοθεί στην κυκλοφορία, ολόκληρη η γραμμή πλήρως ηλεκτροκινούμενη, καθώς αποκαταστάθηκαν οι ζημίες σε ιστούς, κονσόλες, καλώδια ηλεκτροκίνησης αλλά και στην οπτική ίνα που ελέγχει την ηλεκτροκίνηση, η οποία επίσης αποκαταστάθηκε, ώστε να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιές, Άνοιξε, Αθηνών – Θεσσαλονίκης,foties, anoixe, athinon – thessalonikis