Φονικό τροχαίο στο Βουκουρέστι: Η απάντηση του ιδιοκτήτη του τουριστικού πρακτορείου, «γιατί ήταν μόνο ένας οδηγός»

Τις δικές του απαντήσεις δίνει ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου ο οποίος οργάνωσε την εκδρομή στην Ρουμανία και η οποία κατέληξε σε τραγωδία με ένα νεκρό και 3 τραυματίες, στο φονικό τροχαίο στο Βουκουρέστι.

Ο Γιάννης Μπατζιόλας δήλωσε πως το ταξίδι προς τη Ρουμανία ήταν προγραμματισμένο να έχει 2 οδηγούς, ωστόσο ο ένας εκ των δύο δήλωσε κώλυμα λίγη ώρα πριν αυτό ξεκινήσει.

Όμως, μόνο ο ένας ανέλαβε να φτάσει μέχρι το Βουκουρέστι και έτσι οδήγησε για πολλές ώρες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο onlarissa.gr, ο κ. Μπατζιόλας

υποστήριξε πως το λεωφορείο κινήθηκε από Βόλο έως Θεσσαλονίκη με άλλον οδηγό, ενώ με άλλον συνέχισε για το Βουκουρέστι.

«Το δρομολόγιο είχε προγραμματιστεί με δύο οδηγούς γιατί είναι 16 ώρες. Ο δεύτερος οδηγός, μία ώρα πριν την αναχώρηση, δήλωσε κώλυμα λόγω γαστρεντερίτιδας και δε μπόρεσε να ξεκινήσει και γι' αυτό αντικαστάθηκε με άλλο οδηγό που πήγε το λεωφορείο μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

{https://www.youtube.com/watch?v=9iQrgOGAW3o&t=53s}

Στη Θεσσαλονίκη το λεωφορείο παρέλαβε ο οδηγός που πήγε στο Βουκουρέστι. Επειδή ήταν μόνος του, γενικά δεν έτρεχε καθόλου, έχω μιλήσει με πελάτες, πήγαινε σε όλη τη διαδρομή πολύ προσεκτικά. Σίγουρα δεν έφταιγε η ταχύτητα για το συμβάν που έγινε. Περιμένουμε κι εμείς τους ειδικούς για τα αίτια της τραγωδίας για να μπορούμε να έχουμε μία πληρέστερη εικόνα».

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 53χρονου Λαρισαίου που σκοτώθηκε, λέγοντας πως «δε μας έχει ξανασυμβεί… Το αντιμετωπίζουμε με όση ψυχραιμία μπορούμε γιατί έχουμε άλλους 45 επιβάτες».

Αναφορικά με την επιστροφή όσων είναι καλά στην υγεία τους, αυτή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα των Χριστουγέννων, ενώ απόψε αναμένονται να επιστρέψουν στη Λάρισα οι συμμετέχοντες στην εκδρομή.

{https://www.youtube.com/watch?v=sI8CnIpIJ34}

«Μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι. Περιμένουμε την εξέλιξη δύο σοβαρών τραυματιών. Μαθαίνω ότι μία κυρία έχει αποσωληνωθεί. Ευχόμαστε περαστικά στους τραυματίες, ταχεία ανάρρωση, να επιστρέψουν γρήγορα στις οικογένειές τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπατζιόλας.

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο, «πάρε ανάσες»

Βίντεο ντοκουμένο από το φονικό τροχαίο στο Βουκουρέστι, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τρεις ακόμα νοσηλεύονται με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο, «βγήκε» στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται ένας άνδρας να βοηθάει τους επιβάτες που έχουν καταπλακωθεί από τη μπάρα, ενώ ακούγεται να λέει «πάρε ανάσες» σε έναν από τους τραυματίες.

Το συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο:

#ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΟΣ #ΕΛΛΗΝΕΣ #ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα