Φλώρος: Συγχαρητήρια στο προσωπικό των Ε/Δ για το συνέδριο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ

Τα συγχαρητήρια για την οργάνωση, σχεδίαση και υλοποίηση του ετήσιου Συνεδρίου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου, έδωσε στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ,

κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Πολεμικό Μουσείο, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την ατομική και συλλογική προσπάθεια που κατεβλήθη από το σύνολο του προσωπικού που ενεπλάκη καθ' οιονδήποτε τρόπο στις δραστηριότητές του Συνεδρίου. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό για την προσήλωση με την οποία εκτέλεσε την αποστολή που του ανατέθηκε, δίνοντας έμφαση ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Τόνισε, δε, ότι η επιτυχία του Συνεδρίου αποδεικνύεται από τα κολακευτικά σχόλια των Αρχηγών 'Αμυνας του ΝΑΤΟ για την άρτια οργάνωση, την υποστήριξη που έλαβαν κατά την παραμονή τους στην Αθήνα καθώς και για την θερμή φιλοξενία που βίωσαν στην Ελλάδα.

Επισήμανε, επίσης, ότι η διεξαγωγή του Συνεδρίου του ύπατου στρατιωτικού θεσμικού οργάνου της Συμμαχίας λαμβάνει βαρύνουσα σημασία, αφού πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας κατά την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα