Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το ανατριχιαστικό τελευταίο τηλεφώνημα της 32χρονης

Ελάχιστα πριν από το τέλος της, η γυναίκα δήλωνε πανευτυχής. Σοκ στη Ρόδο.Έντεκα γυναικοκτονίες από συζύγους ή συντρόφους μετράει η χώρα μας, μόνο μέσα στο 2021. Αυτήν τη φορά το έγκλημα έγινε στη Ρόδο, όπου δολοφονήθηκε μια νέα γυναίκα, μόλις 32 χρονών.…

Το χρονικό του εγκλήματος

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας, στην περιοχή του Ροδινιού, όταν η 32χρονη εκπαιδευτικός επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της.

Λίγο παραπέρα και συγκεκριμένα περίπου 50 μέτρα μακριά, βρισκόταν ο πρώην σύντροφος της, μέσα σε ένα αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε μαζί του ακόμη ένα άτομο.

Μόλις είδε την εκπαιδευτικό, ο 40χρονος την πλησίασε, έβγαλε μία κυνηγετική καραμπίνα που είχε μαζί του και την πυροβόλησε δύο φορές στη καρδιά. Ύστερα τράπηκε σε φυγή και πήγε σπίτι του, στο συνοικισμό Θεοτόκος, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του, με το ίδιο όπλο.

«Δεν έχει νόημα να ζω» - Το σημείωμα του δράστη

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό, ενώ το Mega αναφέρει πως όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη, εντόπισαν σημείωμα, όπου ανέφερε «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπαιδευτικός ήταν καθηγήτρια αγγλικών και στο παρελθόν είχε σχέση δύο μηνών με τον δράστη. Όμως λίγο καιρό μετά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς ο 40χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά.

«Την είδαμε νεκρή, αιμόφυρτη…»

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στη δολοφονία της 30χρονης εκπαιδευτικού.

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, σημείωσε πως «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά. Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια αγγλικών. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Έγκλημα πάθους. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος ανέφερε στο Mega, πως «η Ν... πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της και της είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος και την εκτέλεσε με δύο σφαίρες στην καρδιά. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είχε και συνεργό. Ο εν λόγω άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε παραβιαστική συμπεριφορά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Ρόδο, 32χρονης,gynaikoktonia, rodo, 32chronis