Εξιχνιάστηκε η εν ψυχρώ δολοφονία επιχειρηματία στην Αλβανία, ο εκτελεστής και οι πέντε συνεργοί

Εξιχνιάστηκε η εν ψυχρώ δολοφονία επιχειρηματία στην Αλβανία - Πέντε Βρετανοί υπήκοοι και ένας Πορτογάλος φέρονται να εμπλέκονται στη μαφιόζικη εκτέλεση

Ο επιχειρηματίας Ardian Nikulaj δολοφονήθηκε στις 19 Απριλίου μέσα στο μπαρ του, στο Lezhë, από έναν άνδρα που μπήκε στο μαγαζί φορώντας μάσκα και προχώρησε στη μαφιόζικη εκτέλεση.

Ο γενικός διευθυντής της αλβανικής αστυνομίας, Muhamet Rrumbullaku, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι έχουν εξιχνιάσει τη δολοφονία του Ardian Nikulaj. Δήλωσε ότι έχουν εκδοθεί έξι εντάλματα σύλληψης.

Παρουσιάζοντας λεπτομέρειες

του γεγονότος, ο Rrumbullaku πρόσθεσε ότι η ειδική ομάδα έρευνας που συστάθηκε αμέσως μετά το έγκλημα, έχει συγκεντρώσει μια σειρά από πολύτιμα στοιχεία.

Όλη η διαδρομή του δράστη της δολοφονίας και των άλλων εμπλεκομένων προσώπων έχει καταγραφεί από τις δηλώσεις που έγιναν ή από κινηματογραφικά πλάνα.

Όπως είπε ο διευθυντής της αστυνομίας, πρόκειται για έξι άτομα: έναν υπ΄΄ηκοο Πορτογαλίας και πέντε Βρετανούς. Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο εκτελεστής που γάζωσε με επτά σφαίρες τον άτυχο επιχειρηματία.

Ο Rrumbullaku ανέφερε ότι συνεργάζονται με τις διεθνείς αρχές για τη σύλληψη αυτών των ατόμων που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ο Nikulaj ήταν υποψήφιος βουλευτής με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα στις εκλογές του 2021. Ενώ στις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν στις 14 Μαΐου, ήταν υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο.

#ΑΛΒΑΝΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ #ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ #ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ #ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ #ΒΡΕΤΑΝΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα