Έξαλλη η Madonna από τα σχόλια για την εμφάνισή της: «Είμαι στο στόχαστρο του μισογυνισμού»

Η Μαντόνα αντέδρασε στα σχόλια και τις επικρίσεις για την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy την Κυριακή.

Ο 64χρονη βασίλισσα της ποπ σκηνής αντέδρασε στα σχόλια που έκαναν για την εμφάνισή της στα Grammy. Η ίδια έβαλε στο στόχαστρο τους φωτογράφους τονίζοντας ότι έγινε στόχαστρο του «ηλικιακού μισογυνισμού».

Μετά την εμφάνισή της στη σκηνή της τελετής, ορισμένοι θεατές των Grammy σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πώς η Madonna είχε

γίνει «αγνώριστη» εξαιτίας των παραπάνω κιλών.

Σύμφωνα με τη Madonna ένα κοντινό πλάνο και μια κάμερα με μακρύ φακό παραμόρφωσαν το πρόσωπό της και το έκανε να φαίνεται πιο στρογγυλό και φουσκωμένο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα.

{https://twitter.com/Madonna/status/1623101441857712130}

Στο σύντομο βιντεοκλίπ της, φαινόταν με τις ίδιες εντυπωσιακές πλεξούδες, οι οποίες ήταν δεμένες σε κρίκους που περιέβαλλαν τα αυτιά της. Με μαύρα και «λίγα» ρούχα, με αλυσίδες στο λαιμό και μαύρες αρβύλες έδειξε τα punk γούστα της.

Η Madonna ενοχλήθηκε επίσης από το γεγονός ότι ο κόσμος αγνόησε τα λόγια της και αντ' αυτού επικεντρώθηκε στην εμφάνισή της.

Επιπρόσθετα σχολίασε ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί για οποιαδήποτε από τις στιλιστικές επιλογές έχει κάνει ούτε για τον τρόπο που δείχνει.

#MADONNA #ΕΜΦΑΝΙΣΗ #ΣΧΟΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλη, Madonna, Είμαι,exalli, Madonna, eimai