Εξαφάνιση στην Κω: Στα χέρια των Αρχών το κινητό της 27χρονης, «χτενίζουν» το νησί στις έρευνες

Αυξάνονται τα στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής στην Κω, με τους αστυνομικούς να αισιοδοξούν πως σύντομα θα φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Οι έρευνες της αστυνομίας μετά την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής που δούλευε σε ξενοδοχείο του νησιού είναι εντατικές, ενώ το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης εντοπίστηκε το πρωί, κοντά στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται και ο οποίος δηλώνει άγνοια για την εξαφάνιση της κοπέλας από την πρώτη στιγμή.

Το κινητό της 27χρονης

Αναστάζια βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι από άντρα που εργάζεται στο νησί ως σεκιούριτι. Από την πρώτη στιγμή θεώρησε πιθανό η συσκευή να ανήκε στην αγνοούμενη και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ η συσκευή έχει παραδοθεί στην Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι Αρχές αισιοδοξούν πως η συσκευή θα απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα, την ώρα που οι ελπίδες για τον εντοπισμό της νεαρής έχουν αρχίσει να αργοσβήνουν με το πέρασμα των ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ύποπτος. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του, μέσα στο οποίο όπως ανέφερε ο 32χρονος συνευρέθηκε με την 27χρονη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν σε δωμάτιο γενετικό υλικό της αγνοούμενης, η οποία έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της 27χρονης, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ στην Κω.

Ο 32χρονος με καταγωγή το Μπαγκλαντές κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα, ενώ μετά την άφησε στο σημείο όπου είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της. Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Το δεύτερο στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε για αρπαγή, κάτι για το οποίο είναι σίγουρη και η μητέρα της Αναστάζιας, η οποία από την Παρασκευή έχει δηλώσει ότι «πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της κοπέλας, ενώ σήμερα αναμένεται και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών που μεταβαίνει από την Αθήνα στο νησί. Στην επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας συμμετέχουν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και εθελοντές οι οποίοι με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε για τελευταία φορά η 27χρονη.

Παράλληλα, στην Κω μεταβαίνει και ομάδα ιδιωτών ντετέκτιβ από την Πολωνία που κατ εντολή της οικογένειας θα κάνουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της 27χρονης, εν΄΄ω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργηθεί ομάδες από Πολωνούς που ανεβάζουν στοιχεία τα οποία μπορεί να φανούν χρήσιμα στις έρευνες.

#ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #27ΧΡΟΝΗ #ΚΩΣ #ΠΟΛΩΝΙΑ #ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση, Αρχών, 27χρονης,exafanisi, archon, 27chronis