Εύβοια: Σάλος με την ατάκα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Νίκου Υποφάντη - «Ας καεί» (vid)

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Υποφάντης μετέδιδε ζωντανά για τον σταθμό τα όσα συνέβαιναν στην Εύβοια.

Στη διάρκεια του ρεπορτάζ, ωστόσο, είπε μία ατάκα η οποία έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά για έναν άνδρα που αρνούταν να εγκαταλείψει το σπίτι του «Ας καεί»!

Ο διάλογος με τον Νίκο Στραβελάκη, παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων είχε ως εξής: 

«Είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του.

Στραβελάκης: Νίκο δεν είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί;

Υποφάντης: Είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί. Κάποιοι δεν ήθελαν να φύγουν. Είναι το πρώτο σπίτι…. Κοιτάξτε τον αστυνομικό, έχουν πηδήξει τρεις τέσσερις μάντρες οι αστυνομικοί για να καταφέρουν να φτάσουν κοντά του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί, ας καεί!

Στραβελάκης: Ναι… χρειάζεται ψυχραιμία αυτήν την ώρα…..

Όταν κάποιος αστυνομικός και ένας εθελοντής που πήγαν να πείσουν τον κάτοικο να εγκαταλείψει το σπίτι του γύρισαν λέγοντας πως τους έβρισε, ο Νίκος Υποφάντης λέει: «Πείτε του να βγει πάρτε τον τον άνθρωπο, θα καεί εδώ πέρα».

«Χρειάζεται ψυχραιμία Νίκο. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να μείνει κοντά στην περιουσία του. Να τον πείσουν εκείνοι που πρέπει να τον πείσουν», του λέει ο Στραβελάκης.

Ο Υποφάντης επισημαίνει τότε «Έχει μείνει ένας αστυνομικός. Κάνει το παν να τον πείσει. Έχουν πάρει φωτιά τα ξύλα έξω από το σπίτι. Το σπίτι είναι μέσα στις φλόγες. Γιατί να καούν; Έχει και έναν αστυνομικό μαζί του τώρα και έναν εθελοντή ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να φύγει. Να φύγουνε, Πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας καεί»!

Keywords
Τυχαία Θέματα