Ευρωπαϊκές «μάχες» για Άρη και Ατρόμητο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League θέλουν να κάνουν απόψε ο Άρης και ο Ατρόμητος, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για την βαθμολογική θέση της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα του Άρη υποδέχεται στο ανακαινισμένο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕ Λεμεσού (21:30), με την ομάδα του Παντελίδη να

έχει την υποστήριξη του κόσμου της, καθώς αναμένεται να υπάρξει sold out.

Ο Άρης είναι το φαβορί για την πρόκριση, όπως δήλωσε και ο Ντούσαν Κέρκεζ, προπονητής της Κυπριακής ομάδας και μένει αυτό να φανεί στο γήπεδο.

Ο Άρης έχει να ηττηθεί εντός έδρας σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση από το 1968 και σε σύνολο 26 αγώνων έχει 12 νίκες και 14 ισοπαλίες και απόψε θέλει να επεκτείνει αυτό το σερί που είναι από τα μεγαλύτερα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα της Σλοβακίας, ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι την 1η Αυγούστου.

Οι Σλοβάκοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κρακοβίας στον Α' γύρο των προκριματικών, ενώ πέρσι έκανε την καλύτερη πορεία της πρόσφατης ιστορίας της, τερματίζοντας 2η στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Η αποψινή αναμέτρηση είναι και η 1η επίσημη για τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου.

Ο Άρης, σε περίπτωση πρόκρισης,  θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε -Τσουκαρίτσκι, ενώ ο Ατρόμητος τον νικητή του Λέγκια Βαρσοβίας - Κουόπιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα