Με φόρεμα από τη Μαρέβα και μαζί με τους «ψυχικά νοσούντες» στη δεξίωση του Προέδρου η Μιχαηλίδου (video)

Χαμογελαστή, ευδιάθετη και φορώντας ένα φόρεμα της εταιρείας της Μαρέβα Γκραμπόφσκι (δεν ξέρουμε αν έχει όλη τη συλλογή, όπως η Μαρία Σπυράκη) εμφανίστηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως φάνηκε, να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με κάποιους από τους «ψυχικά νοσούντες», όπως είχε χαρακτηρίσει του αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα.

Και για όσους δεν θυμούνται, σας θυμίζουμε

εμείς: «Αυτό που με ανησυχεί και με προβληματίζει από προσωπική εμπειρία έχει σχέση με τη μετατροπή σε βαθιά ψυχική νόσο, η οποία πολύ φοβάμαι είναι μια μετατροπή σε μια συλλογική ψυχική νόσο, μια συλλογική ψυχική νόσο διότι έχει δημιουργηθεί το συλλογικό αφήγημα μέσα από τη συλλογική μνήμη αυτής της ιστορικότητας. Ακούω συνέχεια «ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς», «ιστορικός αγώνας» και αναρωτιέμαι για ποια ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την ιστορία; Την έγραψαν αυτοί οι άνθρωποι, των οποίων η απώλεια του αισθήματος της δικτατορίας είναι αντίστοιχο με την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου; Ποιοι; Αυτοί ακριβώς που είναι οι ψυχικά νοσούντες;», είχε πει σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Τσακυράκη με τίτλο «Από πού κι ως πού όλοι οι αγώνες είναι δίκαιοι;».



Εντάξει, τουλάχιστον είχε κοντά της τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνη Γεωργιάδη, των οποίων η παρουσία – συμπεριλαμβανομένης κι αυτής της κας Μιχαηλίδου – δεν επέτρεψε στον κρητικό αγωνιστή κατά της Χούντας, Βασίλη Πεντάρη, να δώσει το «παρών» στη δεξίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα