Ευρωεκλογές 2019: «Μάχη» με τα τηλεοπτικά σποτ των κομμάτων - Οι γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ με Μεταξά και Πετσίτη (vids)

Οι εκλογές πλησιάζουν και τα κόμματα βγάζουν στον «αέρα» τα νέα τους τηλεοπτικά σποτ. Η αντιπαράθεση, μάλιστα, ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πήρε «φωτιά» όταν κυκλοφόρησαν σποτ με τον Μεταξά και τον Πετσίτη από την πλευρά της κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα σποτ των φετινών εκλογών ήταν η εμφάνιση του δικτάτορα Μεταξά, ανάμεσα στις απεικονίσεις σημαντικών προσώπων για την ελληνική ιστορία.

Δείτε ΕΔΩ το σποτ με τον Μεταξά.

Σε δεύτερη γκάφα υπέπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάρτηση προεκλογικού βίντεο στο οποίο ανάμεσα σε σπουδαίες προσωπικότητες που έχει αναδείξει ο τόπος ήταν και ο δικτάτορας Μεταξάς.

Σε νέο σποτ εμφανίζεται ο Μανώλης Πετσίτης (στο 36ο δευτερόλεπτο) να στέκεται πίσω από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο σκοπευτήριο Καισαριανής κατά την επίσκεψή του στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 26 Ιανουαρίου 2015.

Δείτε ΕΔΩ το σποτ με τον Πετσίτη.

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε ακόμη ένα τηλεοπτικό σποτ χθες το βράδυ, το οποίο χρησιμοποιεί ως φράση «κλειδί» το σύνθημα «Πατρίδα είναι οι άνθρωποί της».

Δείτε ΕΔΩ το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ θέλησει να απαντήσει σε αυτές τις γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλει ο Πετσίτης να κρυφτεί και το Μαξίμου δεν τον αφήνει».

Παράλληλα, και η Αξιωματική Αντιπολίτευσης έχει δημοσιεύσει τα δικά της τηλεοπτικά σποτ τα οποία επικεντρώνονται στην «Πολιτική αλλαγή που πρέπει να συμβεί στη χώρα».

Δείτε ΕΔΩ τα νέα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα