Εύα Μπουντούρη: Οι προληπτικές εξετάσεις, το σοβαρό πρόβλημα που αποκάλυψαν και η μάχη για τρεις εβδομάδες (εικόνα)

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος του ραδιοφώνου από τον θάνατο της γνωστής παραγωγού του «Εν Λευκώ», Εύας Μπουντούρη, σε ηλικία μόλις 40 ετών

Η «φωνή» του σταθμού, όπως την έλεγαν όλοι εντός κι εκτός του «Εν Λευκώ», κρατούσε συντροφιά στους ακροατές της κάθε μεσημέρι από τις 12:00 έως τις 14:00.

Έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε, η Εύα Μπουντούρη υπεβλήθη σε μία σειρά από εξετάσεις για να ελέγξει τον θυροειδή της. Σε αυτές τις εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μουσική παραγωγός του «Εν Λευκώ», όπου δούλευε από το 2007, είχε ανεύρυσμα στον

εγκέφαλο.

Ετσι, η Εύα Μπουντούρη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η έκβαση της οποίας δεν ήταν επιτυχής. Η μουσική παραγωγός έπεσε σε κώμα για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ» αποχαιρέτησε τη «φωνή» του με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«Ο En Lefko 87,7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε», αναφέρει ο σταθμός για τη μουσική παραγωγό, Εύα Μπουντούρη, που σίγησε πολύ νωρίς.

{https://www.facebook.com/enlefko877/posts/4865662710131067}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύα Μπουντούρη, Εν Λευκώ,eva bountouri, en lefko