Έργα στην Οδό Αθηνάς, τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, για το χρονικό διάστημα από 24.9 έως και 31.10.2020, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 07.00΄της επομένης και μόνο κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της οδού Αθηνάς, στο τμήμα της από το ύψος του ο.α. 59 έως και 40μ. πριν από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σοφοκλέους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μοναστηράκι, περιοχής Δήμων Αθηναίων.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Γενικές

ρυθμίσεις:

- Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας τα (30) χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται επί του ρεύματος κυκλοφορίας στο οποίο εκτελούνται οι εργασίες και στο τμήμα της οδού που καθορίζεται από τα (75,00) μέτρα πριν την αρχή του εργοταξιακού χώρου (κατάληψης) και μέχρι το τέλος αυτού.

- Απαγόρευση προσπέρασης των οχημάτων που κινούνται επί του ρεύματος κυκλοφορίας στο οποίο εκτελούνται οι εργασίες και στο τμήμα της οδού που καθορίζεται (50,00) μέτρα πριν την αρχή του εργοταξιακού χώρου (κατάληψης) και μέχρι το τέλος αυτού.

- Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα απομακρύνεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Keywords
Τυχαία Θέματα