Επιβεβαιώνει την δηλητηρίασή του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς επιβεβαιώνει μέσω εκπροσώπων ότι πράγματι δηλητηριάστηκε. Σκληροπυρηνικούς Ρώσους κατά της ειρήνης βλέπουν πίσω από την επίθεση τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς πράγματι υπέφερε από συμπτώματα δηλητηρίασης ανέφερε εκπρόσωπός του. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, ο οποίος πλέον δεν έχει πρόβλημα, υπέφερε από κνησμό στα μάτια και το δέρμα του ξεφλούδιζε.

Το θέμα έφερε στο φως

η Wall Street Journal, η οποία αναφέρει ότι οι υποψίες σχετικά με τη δηλητηρίαση πέφτουν σε σκληροπυρηνικούς της γραμμής της Μόσχας που θα ήθελαν να σαμποτάρουν πιθανή ειρηνευτική λύση.

Η κατάσταση του Αμπράμοβιτς αλλά και των Ουκρανών διαπραγματευτών, μεταξύ των οποίων και ο Ουκρανός βουλευτής Ρουστέμ Ουμέροφ, έχει βελτιωθεί από τις 3 Μαρτίου όταν και συνέβη το περιστατικό, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η WSJ.

Ο Αμπράμοβιτς όχι μόνο έχει αναρρώσει αλλά συνεχίζει και να μεσολαβεί στις διαπραγματεύσεις με σκοπό την εύρεση λύσης που θα φέρει την ειρήνη, καθώς οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα εξαιτίας του πολέμου.

Από την ημέρα κατά την οποία θεωρείται ότι επιχειρήθηκε να δηλητηριαστεί, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει εμφανιστεί δημόσια μόνο στις 14 Μαρτίου όταν φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι μεταξύ των ονομάτων των βρετανικών κυρώσεων, καθώς θεωρούνταν πως έχει επαφές με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα