Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η 34χρονη για την «μαυροντυμένη» - Πολύωρη η κατάθεση στις Αρχές

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη πολύωρη κατάθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Αστυνομικοί επισκέφτηκαν την 34χρονη στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου συνομίλησαν μαζί της και προσπάθησαν να ξετυλήξουν το κουβάρι του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη είπε πως «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η δράστις της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι».

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήσιμες πληροφορίες αν και επέμεναν σε ερωτήσεις προς την 34χρονη. Τέλος, αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα την επισκευτούν.

Σημαντική αποκάλυψη

Στο μεταξύ, η ΕΡΤ μετέδωσε μια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της 34χρονης, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες υπάρχει κάμερα κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη δράστη να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν υπάρχει εικόνα της όταν βγαίνει, και η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η γυναίκα που επιτέθηκε, φορούσε και μάσκα και σκούφο.

Οι αρχές ελπίζουν πως με ειδική επεξεργασία θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, ώστε να βοηθήσουν την 34χρονη, θύμα της επίθεσης, να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.

Κατά το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει, καθώς φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 34χρονη. Αυτά τα λάθη η Αστυνομία φιλοδοξεί να τα εκμεταλλευτε, ώστε να βρει την άκρη του νήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα