Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη – Πληροφορίες για έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη Μελβούρνη.

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που διαπράχθηκε στη Μελβούρνη, γνωστοποίησε η αυστραλιανή αστυνομία πριν από λίγο.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν, δε, πως βρέθηκε νεκρός ένας άνδρας.

Δείτε video ντοκουμέντο από την επίθεση του δράστη σε αστυνομικούς. Ο άνδρας δέχτηκε πυρά και έτσι ακινητοποιήθηκε.

{https://twitter.com/windix/status/1060775278358626304}

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες,

είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 3 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής. Ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε με τραύμα στο λαιμό, ο δεύτερος με τραύμα στο κεφάλι. Θεωρείται πως είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση του τρίτου τραυματία είναι άγνωστη.

{https://twitter.com/meegslouise/status/1060766308235599874}

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, έριξε το αυτοκίνητό του στο εμπορικό κέντρο περίπου στις 16:20 της Παρασκευής. Καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ο δράστης προσπάθησε να μαχαιρώσει κόσμο που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο και επιτέθηκε σε αστυνομικούς.

Περιγράφοντας τα όσα έγιναν στον οδό Bourke στη Μελβούρνη, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επεσήμανε πως αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή, ανταποκρίθηκαν άμεσα όταν ενημερώθηκαν για το αυτοκίνητο που έπεσε σε εμπορικό κέντρο. «Όταν βγήκαν από το περιπολικό, ήρθαν αντιμέτωποι με έναν άνδρα που κράδαινε ένα μαχαίρι και τους απειλούσε. Την ίδια στιγμή, περαστικοί καλούσαν σε βοήθεια γιατί πολίτες είχαν μαχαιρωθεί. Η αστυνομία πυροβόλησε τον δράστη στο στήθος και τώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση υπό αστυνομική φρούρηση», σημείωσε.

Η υπηρεσία πυροτεχνουργών απέκλεισε την περιοχή, ενώ έχουν σβήσει τη φωτιά στο αυτοκίνητο και η μονάδα αντιμετώπισης βομβιστικών περιστατικών ερευνά την περιοχή για να διαπιστώσει ότι είναι ασφαλής. Η αστυνομία δεν αναζητά άλλους υπόπτους σε αυτό το στάδιο, καταλήγει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα