Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο κτήμα του Νίκου Ξανθόπουλου, τι δήλωσε η σύζυγος του ηθοποιού (βίντεο)

Τι δήλωσε η σύζυγος του ηθοποιού για τη διάρρηξη.

Θα μπορούσαν να είναι σκηνές από ταινία δράσης, ωστόσο πρόκειται για τους διαρρήκτες του σπιτιού του δημοφιλούς ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου και το βίντεο από την σύλληψή τους μεταδόθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News».

Σύμφωνα με το MEGA, οι δράστες είχαν βάλει στο στόχαστρο το κτήμα του ηθοποιού, από το οποίο έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ,

με τους αστυνομικούς να στήνουν καρτέρι και να συλλαμβάνουν επ’ αυτοφόρω έναν από αυτούς, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να φεύγουν έπειτα από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Ήρθαν μέσα στο κτήμα, έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Έχουμε εκεί μια ξύλινη αποθήκη και μπήκα μέσα οι αστυνομικοί. Μας είπαν να μην βγούμε έξω, ό,τι και αν ακούσουμε. Είχαμε δώσει κλειδιά στην αστυνομία» δήλωσε η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου στην εκπομπή Live News.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, ο πρώτος συλληφθείς της σπείρας είχε αντισταθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν δίστασε να χτυπήσει με εργαλείο έναν από τους αστυνομικούς στο κεφάλι και να δαγκώσει έναν άλλο. Πλέον, όμως, όλα τα μέλη της συμμορίας που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ό,τι άλλο μπορούσαν να βρουν σε Μαρκόπουλο και Παιανία, έχουν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΛΛΗΨΗΣΥΖΥΓΟΣΗΘΟΠΟΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισοδιακή, Νίκου Ξανθόπουλου,epeisodiaki, nikou xanthopoulou