Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος του συζύγου της Καρολάιν: «Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της»

«Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της». Με λόγια απέραντου πόντου και οδύνης ο 32χρονος πιλότος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα του παιδιού του.

Συντετριμμένος ο σύζυγος της Καρολάιν

Ξεκίνησε πριν από λίγο η κηδεία της άτυχης Καρολάιν στην οποία συντετριμμένοι βρίσκονται όλοι, ο σύζυγος της, η μητέρα της, το μωρό τους, φίλοι συγγενείς αλλά και όλο το νησί

που ήρθε για να πει το ύστατο αντίο.

«Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της». Με λόγια απέραντου πόντου και οδύνης ο 32χρονος πιλότος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα του παιδιού του.

Ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε την αγαπημένη γυναίκα ο 32χρονος πιλότος ραγίζει καρδιές και προκαλεί θλίψη ακόμα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες. «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου.

Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

"Ο άγγελός μας γυρνά στον παράδεισό του"

Σπαρακτικό το τελευταίο "αντίο" και της διευθύντριας του σχολείου, όπου φοίτησε η Καρολάιν. Στον επικήδειο που εκφώνησε, η Μερόπη Μαχαιρίδου συγκλόνισε με τα λόγια αγάπης για την αδικοχαμένη 20χρονη.

"Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες-εφιάλτες που κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή του. Για το δάσκαλο είναι η φρίκη του μεγάλου αποχαιρετισμού ενός μαθητή του. Και σήμερα για εμάς, η φρίκη αυτή στέκει αδυσώπητη απέναντί μας. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι, να σηκώσουμε τα δακρυσμένα μάτια, να καταπιούμε τον κόμπο στο λαιμό μας και να αποχαιρετήσουμε την Καρολάιν. Το λέω και αδυνατώ να το πιστέψω. Να την αποχαιρετήσουμε; Φεύγει ταξίδι με τον αγαπημένο της; Πάει στο σπίτι της; Συνεχίζει τις σπουδές της;

Όχι, τίποτε από όλα αυτά! Η Καρολάιν πετάει στον ουρανό, αφήνοντας πίσω της ανείπωτο πόνο, απόγνωση, αναπάντητα ερωτήματα, πίκρα και αναμνήσεις. Σε αυτές τις αναμνήσεις που είναι ένας κύκλος απίστευτου φωτός, θα ήθελα να σταθούμε. Κανείς από όσους την γνωρίσαμε δεν έχει να θυμηθεί κάτι σκοτεινό ή έστω θαμπό από την Καρολάιν μας.

Όλα πάνω της ήταν φως, γέλιο, όνειρα, δύναμη, αισιοδοξία, ομορφιά και λάμψη. Η Καρολάιν δεν ήταν απλά γεμάτη ζωή! Ήταν η ίδια η ζωή! Όμορφη μέσα και έξω, κέρδιζε τους αγώνες και τους ανθρώπους με την εξαιρετική της ποιότητα. Όλοι όσοι την γνωρίσαμε συμφωνούμε. Η Καρολάιν ήλθε σαν άγγελος, φώτισε τις ζωές των γύρων της και τώρα φεύγει. Δεν θα ήθελα να μολύνω το τελευταίο μας αντίο με εικόνες και σκέψεις, βγαλμένες από τις πιο σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης αβύσσου. Κοιτάμε τους δικούς της ανθρώπους, αγγίζουμε με δέος τον πόνο τους και τους απλώνουμε το χέρι. Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά. Κάπου εδώ γύρω νοιώθω να ακούγεται το γέλιο της Καρολάιν. Ο άγγελός μας γυρνά στον παράδεισό του. Καλό σου ταξίδι γλυκό μας παιδί!", είπε.

Νωρίτερα είχε φτάσει η χωρός στο νησί

Σπάνε καρδιές από τις συγκλονιστικές εικόνες με την σορό της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά να φτάνει στο νησί της Αλοννήσου όπου στις 3 το μεσημέρι θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου.

Ο σπαραγμός περισσεύει και τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας που διαδραματίζονται στο νησί των Σποράδων που τόσο αγάπησε η Καρολάιν.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της που κρατάει αγκαλιά το μωρό και η μάνα της Καρολάιν

Τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας, που έφθασε στο νησί με ελικόπτερο της εταιρείας του, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό τους... Το μωρό που βρέθηκε δίπλα στην νεκρή μητέρα του, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να ελευθερώσουν τον πατέρα.

Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, η σορός της συνοδευόμενη από την καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη μητέρα της, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της..

 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης που είναι ο αρχηγός των προσκόπων, αστυνομικός.

Τι είπε η Μερόπη Μαχαιρίδου

{https://youtu.be/bLxqMr7_U2o}

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, ο 32χρονος πιλότος, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, σε ένδειξη πένθους. "Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο" αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο σε μικρή ηλικία, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι "στον παράδεισο” όπως συνήθιζε να λέει. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της Μπάμπη.

{https://youtu.be/0YEBmoGeaN0}

Ευρήματα ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι αδίστακτοι δολοφόνοι έπνιξαν με τα χέρια τους την 20χρονη, ενώ η αιτία θανάτου, όπως αυτή αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, είναι η ασφυξία, καθώς υπήρξε απόφραξη των αεροφόρων οδών. Στο στόμα της υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα που οι δράστες πίεσαν μέσα, ενώ ταυτόχρονα της έκλειναν με τα χέρια μύτη και στόμα.

«Όποιο ον αντιδρούσε σε αυτούς τους ανθρώπους, το θανάτωναν. Ξεκίνησαν με το σκυλί που το σκότωσαν», ανέφερε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε ότι «ακόμη και οι φωνές της κοπέλας θα προκάλεσαν την αντίδραση τους και έτσι προσπάθησαν με το ύφασμα στο στόμα της να την σταματήσουν και ήξεραν ότι αφού συνέχιζαν επί ώρα αυτήν την τακτική ότι θα προκαλούσαν τον θάνατο της», σημειώνοντας ότι όταν έφυγαν από το σπίτι, σίγουρα ήξεραν ότι η νεαρή μητέρα είχε πεθάνει.

Σε σοκ ο σύζυγος της άτυχης Καρολαιν

Σε σοκ παραμένει ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας. Ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι, όπου βίωσε την απόλυτη φρίκη και μίλησε στους δημοσιογράφους: «Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει που ήταν τα χρήματα. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν στην ζωή όταν με έλυσε η Αστυνομία. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Όλα τα στοιχεία τα έχει η Αστυνομία, δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις τρεις τελευταίες ημέρες ήμασταν όλοι μαζί και δουλεύουν όλη την ημέρα και όλο το βράδυ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά Δεν έχει περάσει το σοκ. Οι αστυνομικοί είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου και 20 άτομα είναι έξω και ψάχνουν».

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις του 32χρονου πιλότου, οι τρεις δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ήταν μεσαίου αναστήματος και οι σωματότυποί τους ήταν κανονικοί.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑΣΥΖΥΓΟΣΚΑΡΟΛΑΙΝΜΩΡΟΑΓΚΑΛΙΑαντίοΚΗΔΕΙΑ
Keywords
καρδιες, υπεροχη, το νησι, κηδεία, θλίψη, φως, ΕΡΤ, εταιρεία, air, facebook, ΑΝΤ1, σοκ, γλυκα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, Ημέρα της μητέρας, Ημέρα του παιδιού, θλίψη, αστυνομια, γλυκα, γυναικα, εικονες, ηνωμενο βασιλειο, λεων, λυδια, μητερα, μωρο, νησι, ομορφια, ονειρα, φως, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγωνες, αισιοδοξια, ανθρωπος, αναμνησεις, απλα, βραδυ, γελιο, γονεις, γρηγορης, δαχτυλα, δεος, δυναμη, δολοφονοι, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκκλησια, επικοινωνια, εταιρεία, ετων, εφυγε, εφιαλτες, ζωη, ζωης, κηδεία, ιδια, ηλικια, υφασμα, κυκλος, λαμψη, λογια, ματια, μηνες, μυτη, παντα, οικογενεια, ομορφη, παιδια, πιθανοτητες, πιλοτος, ποιοτητα, πρωι, πτηση, σιγουρα, συζυγο, συνεχεια, σκεψεις, σκηνες, σοκ, σορος, σπιτι, στομα, φτανει, χερι, χαρα, ωρες, air, ελληνικα, εννεα, φιλοι, γλυκο, κομματι, νοσοκομειο, ταξιδι, τυχερος, ξεκινησε, χερια, λογια αγαπης
Τυχαία Θέματα
Γλυκά Νερά, Tραγική, Καρολάιν,glyka nera, Tragiki, karolain