Εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου: Μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις λόγω τεχνικού προβλήματος(εικόνες, βίντεο)

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί στο Mega εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου, λόγω  τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε με το internet στο κέντρο, την ώρα που τα ραντεβού που είχαν κλειστεί για σήμερα ήταν χλιάδες.

Ένα τεχνικό πρόβλημα που διήρκεσε για τουλάχιστον μία ώρα οδήγησε στην προσωρινή διακοπή των εμβολιασμών, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αυξάνεται καθώς όσοι είχαν προγραμματίσει το ραντεβού τους βρίσκονταν στο σημείο, την ίδια ώρα που οι εμβολιασμοί είχαν «σταματήσει».

Σύμφωνα με τους πολίτες, τα ραντεβού είχαν καθυστερήσει περισσότερο από μια ώρα, ωστόσο οι ίδιοι περίμεναν υπομονετικά στη σειρά τους ώστε να εμβολιαστούν. Το πρόβλημα πλέον έχει αποκατασταθεί, με τους εμβολιασμούς να προχωρούν κανονικά.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 100.000 εμβολιασμοί, ενώ παράλληλα ξεκινήσει και το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson&Johnson.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης του προγράμματος «Ελευθερία» ξεκίνησε και η λειτουργία νέων κέντρων με στόχο να γίνουν 2,7 εκατομμύρια εμβολιασμοί έως τα τέλη του μήνα και μέχρι 4 εκατομμύρια τον Ιούνιο.

Η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη και στις ηλικίες 30 -39 ετών και 40-49 ετών.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣΕΜΒΟΛΙΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΠΕΡΙΣΤΕΡΙΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα