Έληξε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών και στην Αττική Οδό

Έληξε η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αττική Οδό αλλά και στις περιφερειακές Υμηττού και Αιγάλεω.

Μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και η Τροχαία Αττικής αποφάισαν την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών σε Αττική Οδό, περιφερειακή Υμηττού και Περιφερειακή Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων

εταιρειών και συνεννόησης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από την 15.40 ώρα της σήμερον 10 Μαρτίου 2022, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από την 22.00 ώρα της 9-3-2022 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δ.Π.Λ. Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω».

Ήρθη η απαγόρευση και για την Εθνική Οδό

Νωρίτερα η απαγόρευση για τα φορτηγά είχα αρθεί και στην Εθνική Οδό. Η ανακοίνωση ανέφερε: «Κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από την 15.15 ώρα της σήμερον 10 Μαρτίου 2022, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που είχε τεθεί σε ισχύ από την 22.00 ώρα της 9-3-2022, στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής)».

Keywords
Τυχαία Θέματα