ΕΛ.ΑΣ: Επιχείρηση εκκένωσης του θεάτρου «Εμπρός» (εικόνες)

Ακόμη μια εκκένωση κατειλημμένου κτιρίου πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (19/05) η ΕΛΑΣ. Η επιχείρηση αφορά το κατειλημμένο θέατρο «Εμπρός», όπου φέρεται να μη βρέθηκε κανείς μέσα. Αποκλείστηκε όλο το τετράγωνο, βρίσκονται μέσα οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα.

Επιχείρηση εκκένωσης από την ΕΛΑΣ του θεάτρου «Εμπρός» στου Ψυρρή πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης

(19/05). Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κτίριο υπάρχει από το 1933 και τελεί υπό κατάληψη 10 χρόνια. Έχει αποκλειστεί όλο το τετράγωνο, βρίσκονται μέσα οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν βρέθηκαν άτομα μέσα και το κτίριο θα σφραγιστεί. Στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, όπως απαιτείται. 

Το συγκεκριμένο κτίριο πέρασε στα χέρια του δημοσίου. Το δημόσιο φέρεται να ζήτησε, μάλιστα, να εκκενωθεί. Όπως έγινε γνωστό, είχε μετατραπεί και σε αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν, μάλιστα, και παράπονα από κατοίκους της περιοχής. Πριν από 1,5 χρόνο είχε ξεκινήσει η επιχείρηση εκκένωσης κτιρίων, κυρίως στα Εξάρχεια, σταμάτησε για μεγάλο διάστημα και η σημερινή είναι η πρώτη εκκένωση ύστερα από αρκετό καιρό.

Φωτογραφίες: eurokinissi

ΕΛΑΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΚΚΕΝΩΣΗΘΕΑΤΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα