«Βόμβα» από Θεοχαρόπουλο μετά τη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ - Αγνοια δηλώνουν στελέχη του για το έκτακτο συνέδριο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά το «ναι» της ΔΗΜΑΡ στην Συμφωνία των Πρεσπών. Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο Θ. Θεοχαρόπουλος τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Η απόφαση της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και η ταυτόχρονη απόφαση της Φώφης Γεννηματά για διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής σήμανε το τέλος του εγχειρήματος, όπως υπήρξε μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση για

διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου με συνέδρους εκλεγμένους από τη βάση, χωρίς περισσότερες διευκρινήσεις, ανοίγει ένα νέο κύκλο εσωτερικών ζυμώσεων και ερίδων, αφού δεν ξεκαθαρίζεται αν θα τεθεί θέμα αρχηγού.

Κορυφαία στελέχη δηλώνουν αιφνιδιασμένα από την εξέλιξη και ταυτόχρονα άγνοια για την απόφαση, αλλά και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μέχρι το συνέδριο. «Όλα ρευστά, όλα ανοιχτά», δήλωσε κορυφαίο στέλεχος στο dikaiologitika.gr.

Την ίδια στιγμή κορυφαίο στέλεχος , δήλωσε στο dikaiologitika.gr επίσης αιφνιδιασμένο, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του τόνισε «Δεν μπορεί να λέμε είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα και να προκηρύσσουμε έκτακτο συνέδριο. Το συνέδριο θα διεξαχθεί ενώ ο προεκλογικός αγώνας για περιφερειακές και δημοτικές εκλογές θα βρίσκεται στην κορύφωση του. Ποια στελέχη μας που διεκδικούν την εκλογή τους, θα σταματήσουν τον αγώνα τους και θα ασχοληθούν με το συνέδριο;»

Θεοχαρόπουλος: Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών

Κύκλοι ΚΙΝΑΛ σε Θεοχαρόπουλο: «Εμείς δεν κάνουμε παζάρια»Κύκλοι ΚΙΝΑΛ σε Θεοχαρόπουλο: «Εμείς δεν κάνουμε παζάρια»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Επίσης με απόφαση της Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Το Συνέδριο θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα