Στο συλλαλητήριο πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ

Στο συλλαλητήριο πολλά στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ Με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, όλων των τάσεων, έδειξαν ότι συμφωνούν στην πράξη με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μια απόφαση που πολύ πιθανόν να σημάνει το οριστικό τέλος του εγχειρήματος του Κινήματος Αλλαγής και την επιστροφή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, όπως εξάλλου ζητάνε όλο και περισσότερα στελέχη το τελευταίο διάστημα.

Το σενάριο αυτό αναμένεται να "παίξει" έντονα ιδίως εάν, όπως όλα δείχνουν, προκύψει διαζύγιο με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Ανάμεσα στα στελέχη που

βρέθηκαν στο Σύνταγμα ήταν και η ευρωβουλευτής Εύα Καιλή, η οποία είχε έντονη δράση και στα προηγούμενα συλλαλητήρια για το ίδιο θέμα.

Τέλος, με μια δεικτική δήλωση της, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, υπεύθυνης Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρθηκε στη χρήση βίας στο Συλλαλητήριο "Θαύμα! Θαύμα! Τα ΜΑΤ και τα χημικά που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται εναντίον πολιτών και παιδιών. Αυταρχισμός και καταστολή πέρα από κάθε όριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα