«Εκτός εαυτού» η Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά του δικηγόρου του άνδρα που κατονόμασε η Τούνη (βίντεο)

Δεύτερη μήνυση κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του ο άνδρας που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον άερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον δικηγόρο του ατόμου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη και την παρουσιάστρια, η οποία εντέλει διέκοψε τελικά τη σύνδεση.

Ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας εμφανίστηκε στην εκπομπή, προκειμένου να μιλήσει για τη δεύτερη μήνυση που κατέθεσε ο πελάτης του εις βάρος της influencer.

Πώς ξεκίνησε η ένταση

Οι τόνοι, ωστόσο, ανέβηκαν με αφορμή μια αναφορά

από τον δικηγόρο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλεσε τον εντολέα του «βιαστή», κάτι που τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο ίδιος αρνήθηκαν.

Η παρουσιάστρια - όντας φορτισμένη εκ προοιμίου λόγω της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - απευθύνθηκε τότε στον δικηγόρο ως εξής:

«Παρακαλώ τον πελάτη σας να μπει για ένα λεπτό – γιατί γνωρίζω ότι και ο πελάτης σας έχει σχέση με μια κοπέλα πολλά χρόνια – να μπει ένα δευτερόλεπτο στη θέση του Δημήτρη. Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, μιλάω για τον άνδρα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος σημείωσε πως «την ευθύνη της εκπομπής την έχετε εσείς»:

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, μια κοπέλα έχει πληγεί από αυτό το καταλαβαίνω. Ποιος όμως το επαναφέρει στη δημοσιότητα; Ο Μάκης Κατμετζόγλου ή η κα. Τούνη;», τόνισε.

Η συγκεκριμένη αναφορά εξόργισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος τον κάλεσε να ανακαλέσει:

«Θέλω να ανακαλέσετε αυτό που λέτε! Ότι το φέρνει η Ιωάννα στο φως της δημοσιότητας, όταν έχει τη μάνα της να ετοιμοπεθαίνει; Λέτε ότι το κάνει για δημοσιότητα;» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο Δημήτρης κλαίει όλη νύχτα - Κλείστε τον»

O δικηγόρος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρέπει να είναι εκτός εκπομπής» με την Κατερίνα Καινούργιου να «βγαίνει εκτός εαυτού»:

«Τι λέτε; Τι λέτε τώρα κ. Γλύκα;

Ρωτήθηκε ο Δημήτρης να είναι στην εκπομπή και είναι εδώ παρόλο που έχει συναισθηματική φόρτιση. Κ. Γλύκα έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Μπαίνετε για ένα λεπτό στη θέση του; Κλαίει όλη νύχτα. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο.

Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας! Τέλος! Θέμη κλείσ’ τον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις», ανέφερε η παρουσιάστρια φωνάζοντας και κλείνοντας τη σύνδεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτός, Κατερίνα Καινούργιου, Ξέσπασε, Τούνη,ektos, katerina kainourgiou, xespase, touni