Survivor: Βίντεο ντοκουμέντο με την απαράδεκτη κουβέντα του Βαλάντη που έκανε την Ευρυδίκη να ξεσπάσει σε κλάματα

Στη δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο ο Βαλάντης φαίνεται να ξεστομίζει την απαράδεκτη κουβ΄έντα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πρόβλημα υγείας της, το οποίο την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα και αποχώρησε από το συμβούλιο του Survivor.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα από το Survivor, έκανε τη συμπαίκτριά του στους «κόκκινους» να βάλει τα

κλάματα και να αποχωρήσει για ένα διάστημα από το συμβούλιο. Μάλιστα, το επεισόδιο αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του ανάμεσα στους υπόλοιπους Διάσημους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας αποκαλύφθηκε τι είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και της προκάλεσε το συναισθηματικό αυτό ξέσπασμα.

«Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τι έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα, και πρόσθεσε: «Αν ήμουν ο Βαλάντης, μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα οικειοθελώς από το Survivor».

Η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, έκανε τη χάρη της Ευρυδίκης και δεν πρόβαλε τη φράση που της είπε ο Βαλάντης. Ωστόσο, αυτό έγινε σήμερα. «Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος, τελικά. Όλα τα περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος», ακούγεται ο τραγουδιστής να λέει στη σχεδιάστρια πολυτελών κοσμημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα